LaunchPort: inductielader voor de iPad in twee speciale houders

De LaunchPort is een set accessoires die ervoor zorgt dat je jouw iPad draadloos kunt opladen vanuit een houder aan de muur of op tafel.

LaunchPortIn het eerste opzicht lijkt LaunchPort een zoveelste systeem om je iPad mee aan de muur te hangen of op tafel rechtop te zetten. Er zit alleen meer achter LaunchPort: de accessoires bevatten een inductielader, waardoor je de iPad niet langer met een kabel hoeft op te laden. Zet je hem in één van de bijbehorende oplaadstations die je ook gebruikt om je iPad anders te positioneren, dan laadt hij automatisch op.

Voor een LaunchPort-set heb je minstens twee accessoires nodig: een BaseStation voor op tafel of een WallStation voor aan de muur, in combinatie met de PowerShuttle-case. Die laatste moet om je iPad heen zitten om te zorgen dat hij kan opladen via de inductieplaat van de houders.

Omdat je twee accessoires los moet bestellen, kan de aanschaf van een LaunchPort-systeem een hevige investering worden. Beide houders kosten namelijk 199 dollar per stuk, terwijl de case je 149 dollar kost. Hoeveel daar aan verzendkosten bij wordt gerekend is niet duidelijk: de fabrikant roept kopers buiten de VS op om via e-mail contact op te nemen.

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=CkSfIJ5ZGSw

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 1 december 2011, 17:32
Categorie Accessoires

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.