Apple’s nieuwste reclame toont iMessage-stickers in de echte wereld

In een nieuwe reclame zet Apple de stickers in iMessage in het zonnetje. In de commercial is te zien hoe stickers in het echte leven gebruikt worden. Ze worden overal geplakt, zoals op gezichten en deuren.

iMessage stickers in een reclame.
Apple heeft zojuist weer een nieuwe reclame op YouTube gezet. Deze keer gaat het niet om een specifieke functie van de iPad of de iPhone, maar wordt iMessage in het zonnetje gezet. In de reclame is te zien hoe mensen in het echte leven overal iMessage-stickers opplakken.

iMessage stickers in reclame

De iMessage-stickers in de reclame zijn afkomstig van allerlei apps. In de reclame komen bijvoorbeeld stickers van Family Guy voorbij, maar ook personages van Disney zijn in de reclame te zien. In de advertentie plakken mensen deze stickers alleen niet in een iMessage-gesprek, maar worden ze overal en nergens opgeplakt. Op deuren, op ruggen en op gezichten: je vindt de iMessage-stickers in deze reclame overal.

https://www.youtube.com/watch?v=XBfk1TIWptI

Sinds iOS 10 heeft iMessage zijn eigen App Store, zodat je allerlei extra functies toe kunt voegen aan je iMessage-gesprek. De App Store voor iMessage vulde zich echter al snel met een hoop stickerapps en Apple lijkt dit zelf ook in te zien. Apple brengt met de reclame niet alleen de iMessage App Store onder de aandacht, maar focust zich vooral op liefhebbers van bijvoorbeeld Snapchat. In plaats van jezelf uit te drukken met een leuk berichtje, kun je je bericht ook overbrengen met een (geanimeerde) sticker. Aan het eind noemt Apple nog de iPhone 7, maar de iMessage App Store met de duizenden stickers is beschikbaar op elke iPhone en iPad die draait op iOS 10.

Bekijk ook

Leef je uit met Stickers in iMessage

Met stickers kun je je iMessage-gesprekken nog leuke maken. Je kunt zelf Stickers maken op basis van eigen foto's. Live Stickers kunnen zelfs animaties bevatten! Hoe dit werkt lees je hier.

Heb je geen idee hoe je stickers in iMessage gebruikt, dan hebben wij daar een aparte tip voor. We hebben ook de beste iMessage apps en stickers voor je op een rij gezet, waarvan er enkele in deze reclame te zien zijn. In onderstaand artikel vind je een selectie van deze stickers en andere iMessage-apps.

Bekijk ook

De beste iMessage-apps, games en stickers voor de iPhone

iMessage werkt met apps voor stickers, spelletjes en andere nuttige apps. In dit artikel vind je de beste iMessage-apps. Ben je op zoek naar stickers, het versturen van gifs of wil je extra productief zijn in iMessage? Dan ben je hier op het goede adres.

Reacties: 5 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.