iculture-vandaag
iCulture Vandaag
iCulture Vandaag logo

iCulture Vandaag: dit was donderdag 1 september 2016

Wat gebeurde er op Apple-gebied op donderdag 1 september 2016? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.

iCulture Vandaag logoZit jouw iCloud-opslagruimte altijd vol? Dan is er goed nieuws, want De IFA is begonnen en dat is te merken ook! Fabrikanten rolden over elkaar heen om de nieuwste techproducten aan te kondigen, van hoofdtelefoons tot scooternavigatie. Maar er was natuurlijk ook nog weer voldoende last-minute geruchtennieuws rondom Apple. Zo wil Beats op 7 september nieuwe producten aankondigen en wekt een video de indruk dat de Apple Watch een grotere batterij krijgt. En wist je dat Steve Jobs na zijn aftreden als CEO stiekem doorwerkte aan een televisie? Dat en nog veel meer in deze nieuwe editie van de iCulture Vandaag!

Nieuws

Apps & accessoires

iCulture Deals

Meer vandaag

HistamaticDeze apps en updates waren te leuk om onopgemerkt voorbij te laten gaan:

  • Genius Scan - PDF Scanner (gratis, iPhone/iPad + IAP, iOS 11.0+) - Grote update naar versie 4.0 met verbeterde scantechnologie en ‘magische’ modus.
  • Genius Scan+ - PDF Scanner (€8,99, iPhone/iPad + IAP, iOS 11.0+) - Ook de plus-versie van deze app heeft een update.
  • Reddit (gratis, iPhone/iPad + IAP, iOS 11.0+) - Probleem met uitloggen bij weinig opslag is opgelost, plus nog meer bugfixes.
  • Feedly - Smart News Reader (gratis, iPhone/iPad + IAP, iOS 10.0+) - Nu met Knowledge Boards, die voortborduren op de tags die al langer in de app zaten.
  • Hipstamatic (€3,49, iPhone/iPad + IAP, iOS 9.0+) - Grootste update van het jaar, met onder andere native iPad-ondersteuning en nieuwe camera-carousel.
  • LUMINES PUZZLE AND MUSIC (€3,49, iPhone/iPad + IAP, iOS 8.0+) - Ken je deze game nog? In een nieuwe uitvoering met muziek, zoals te zien is in onderstaande trailer.

https://itunes.apple.com/nl/app/lumines-puzzle-and-music/id1146668846?mt=8

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 1 september 2016, 22:30
Categorie Round-up
Onderwerp iculture vandaag

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.