Apple-Watch-2-parts

Video toont dunner display en grotere batterij voor Apple Watch 2

De kleine Britse winkel 'Byte' komt met foto's en een video van mogelijke Apple Watch 2 onderdelen. Op deze beelden is te zien dat de Apple Watch 2 een dunner display en een grotere batterij krijgt.

De kleine Britse onderdelenwinkel Byte heeft foto’s en een video van mogelijke Apple Watch 2-onderdelen. Op deze beelden is te zien dat de Apple Watch 2 een dunner display krijgt en een grotere batterij.

Apple-Watch-2-parts

Gelekte foto’s en video
Het gaat bij deze foto’s en video om de Apple Watch 2 van 42mm. Op de foto’s is te zien dat het scherm iets dunner wordt. Het wil overigens niet zeggen dat de Apple Watch zelf iets dunner wordt, want door geruchten over GPS, een barometer en een grotere batterij is er kans dat de uiteindelijke afmetingen van de Apple Watch 2 hetzelfde blijven.

De batterij die te zien is op de video heeft een capaciteit 1,28 Watt-uur, identiek met een batterij die vorige week uitlekte. Dat zou betekenen dat de batterij 334 mAh is en ruim 35 procent meer capaciteit bevat dan de 246 mAh in de eerste Apple Watch.

De kans dat Apple op 7 september de tweede generatie Apple Watch gaat aankondigen is groot. Onlangs kwam naar buiten dat Apple bij de Eurasian Economic Commission onder andere nieuwe Apple Watch-modellen heeft geregistreerd.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 1 september 2016, 19:12
Categorie Geruchten
Onderwerp apple watch series 2

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.