Tile Slim tracker in portemonnee

Met Tile Slim raak je nog minder kostbare spullen kwijt

Tile heeft een nieuwe slankere Bluetooth-tracker geïntroduceerd. De Tile Slim berg je eenvoudig op in je portemonnee.

Na een succesvolle Kickstarter-campagne heeft Tile een nieuw product geïntroduceerd dat makkelijker op je kostbare spullen past. De Tile Slim is niet dikker dan twee creditcards en past dus makkelijk in je portemonnee. De eerste generatie Tile blijft gewoon bestaan en blijft de beste optie om bijvoorbeeld aan een tas of andere kostbare spullen te hangen.


Tile Slim in je portemonee

De Tile Slim past beter in je portemonnee

Tile Slim is niet gemaakt om de eerste generatie Tile te vervangen. Sterker nog, het is een uitbreiding om nog meer kostbare spullen te beschermen. Zo bevat de eerste generatie Tile een handige opening waarmee je hem aan je sleutels of tas kunt vastmaken, terwijl de Tile Slim dat niet heeft niet maar wel een stuk dunner is. De Tile Slim past dus veel beter in je portemonnee en neemt veel minder ruimte in beslag dan de originele Tile.

Tile Slim tracker in portemonnee

iOS-app van Tile krijgt ook makeover
Tile werkt alleen in samenwerking met de app die een aantal dagen geleden een volledig re-design heeft gekregen. Versie 2.0 heeft naast een vernieuwde look ook nieuwe categorieën en de mogelijkheid om je Tile makkelijker te koppelen. Ben je je tas of portemonnee met je Tile Slim kwijt, dan druk je op de knop in de app waardoor de Tile een hard geluid maakt. Wanneer de afstand meer dan 30 meter bedraagt kan het zijn dat de Tile de verbinding verliest, maar in de app kun je vervolgens de laatst opgeslagen locatie zien.

Andersom werkt het ook: wanneer je je iPhone kwijt bent maar wel je Tile bij je hebt druk je op het Tile-logo waardoor je iPhone geluid gaat maken. Dit werkt ook wanneer het geluid van de iPhone is gedempt. Omdat de Tiles met elkaar samenwerken kun je je spullen zelfs terugvinden als er andere Tile-gebruikers in de buurt zijn.

Batterijduur van een jaar
De Tile Slim maakt gebruik van Bluetooth LE en beschikt over een interne accu die helaas niet te vervangen is. De accu gaat volgens het bedrijf minimaal een jaar lang mee. Daarna zul je een nieuwe Tile moeten kopen. Je oude Tile Slim stuur je terug naar het bedrijf en voor een gereduceerd bedrag kun je vervolgens een nieuwe krijgen.

De Tile Slim kun je bestellen in de webshop van het bedrijf en kost $30. Een 4-pack kost $100 en voor de verzendkosten betaal je in beide gevallen $6 extra.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt
1 september 2016 om 13:43
Onderwerp
Categorie
Accessoires
6 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.