iculture-vandaag
iCulture Vandaag De belangrijkste headlines om 22u samengevat
iCulture: Vandaag

iCulture Vandaag: dit was dinsdag 29 september 2020

Wat gebeurde er op Apple-gebied op dinsdag 29 september 2020? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag.

Vandaag gaan we weer iPads vergelijken, want de nieuwe modellen zorgen voor nogal wat verschuivingen in de line-up. Welke van de nieuwe modellen past bij jou? Of kan je ook nog goed uit met een model van vorig jaar? Ook zetten we vandaag de geruchten over de opslag in de iPhone 12 op een rij, want het lijkt erop dat je bij de iPhone 12 Pro dit jaar meer krijgt dan ooit. Dat en meer in deze iCulture Vandaag!


iCulture is genomineerd voor App van het Jaar
Website van het jaar 2020Net als voorgaande jaren is er ook in 2020 weer een verkiezing van Website van het Jaar. We zijn dit jaar genomineerd in de categorie App van het Jaar. Er is dit jaar zware competitie en we hebben dan ook je steun extra hard nodig. Kunnen we op jouw stem rekenen?

Je kunt stemmen tot en met 16 oktober en maakt daarbij kans op mooie prijzen. Zo kun je een Sonos Play:5 en één van de vijf cadeaubonnen van bol.com winnen. Je kunt ook een weekend in een viersterrenhotel winnen ter waarde van €350.

Breng hier je stem uit op iCulture

Nieuws en opinie

Deals

Tips en uitleg

Accessoires en devices

Apps

Deze updates wilden we niet onopgemerkt voorbij laten gaan:

  • Google Meet (gratis, iPhone/iPad, iOS 12.0+) - Nu met ruisonderdrukking voor je Google Meet-afspraken.
  • Deliveries: a package tracker (gratis, iPhone/iPad/ Watch + IAP, iOS 13.0+) - Stapt over naar betaalmodel.
  • Pixelmator (€4,99, iPhone/iPad, iOS 12.0+) - Een grote update voor deze bekende fotobewerker: ondersteuning voor het Magic Keyboard, muis, trackpad, iPadOS 14 en meer.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.