AMPware case groen

Deze iPhone-batterijhoes laad je op met een slinger

De AMPware iPhone-batterijhoes is met de hand op te laden, door aan een slinger te draaien. Net zoals bij noodradio's en opwindbare zaklampen.

Er zijn zaklampen en noodradio’s die je kunt opladen door aan een slinger te draaien. De AMPWare iPhone-case werkt volgens hetzelfde principe, waardoor je nooit meer met een lege batterij zit. Zelfs als je verzeild raakt op een onbewoond eiland en je dagenlang geen stopcontact zult tegenkomen.

AMPware case groen

AMPware batterijhoes voor iPhone

Zolang je nog de kracht hebt om aan de slinger te draaien, gaat de batterij van je iPhone niet leeg. Er zijn drie uitvoeringen: Shadow (zwart), Sport (lichtgroen) en ranger (legergroen). Door vijf minuten aan de slinger te draaien heb je weer 1 uur gebruiksduur of 5 uur standby-tijd. Mocht je dus op een onbewoond eiland zijn beland, dan zit je elk uur toch even 5 minuten aan de slinger te draaien. Voor het slapengaan kun je het beste 10 minuten draaien, zodat je de nacht doorkomt.

De AMPware-case beschermt je iPhone bovendien tegen vallen en stoten, ook handig als je onder extreme omstandigheden moet zien te overleven. Het model op de foto is te pre-orderen voor de iPhone 6 en iPhone 6s. De slinger zit handig weggewerkt in de case, zodat je geen uitstekende onderdelen hebt.

AMPware case voor IPhone

Idee ontstond door Hurricane Katrina
Het ontstaan van de AMPware-case is ook best bijzonder: bedenkers Mark Gabriel en Erik Durr waren slachtoffer van Hurricane Katrina in 2005. Ze raakten het contact met geliefden kwijt en waren compleet afhankelijk van mobiele telefoons. Maar hoe vind je tijdens zo’n ramp tijdig een stopcontact? Gabriel had een opwindbare radio om het nieuws te volgen en dat leidde uiteindelijk, tien jaar later, tot deze opwindbare iPhone-batterijhoes.

De hoes is 18,5 mm dik en weegt 110 gram. Je betaalt $79 in pre-order en voor verzending naar Nederland en België komt er nog $20 bij.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 19 januari 2016, 18:08
Categorie Accessoires
Onderwerpen batterij, case

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.