iculture-peilt
iCulture Peilt
iCulture: Peilt

iCulture peilt: wat is jouw favoriete functie van de iPhone X?

De iPhone X is de nieuwste iPhone met de meeste nieuwe functies, maar wat is nou jouw favoriete functie? Stem in onze poll over de iPhone X en kijk wat de favoriete iPhone X-functies van de iCulture-lezers zijn!

iPhone X review: toestel in de hand
De iPhone X is zonder twijfel het meest besproken nieuwe product van Apple uit 2017. Deze compleet nieuwe iPhone moet de standaard voor de komende jaren worden, met het bijna randloze scherm en de nieuwe TrueDepth-camera voor Face ID. Maar wat is nou eigenlijk jouw favoriete functie of eigenschap van de iPhone X? Laat het ons weten in onze nieuwe iCulture peilt.

Favoriete functie iPhone X

De iPhone X verschilt in veel opzichten van de voorgaande iPhones. Touch ID heeft plaatsgemaakt voor Face ID, de thuisknop is vervangen door veegbewegingen en de schermranden aan de boven en onderkant zijn verleden tijd. Ook kun je voor het eerst draadloos opladen, hoewel dat ook met de eveneens nieuwe, maar minder vernieuwende iPhone 8 en iPhone 8 Plus kan. Inmiddels ligt de iPhone X bijna twee maanden in de schappen en is hij op voorraad leverbaar in de Apple Store. Veel mensen zullen de iPhone X dan ook al in hun handen gehad hebben, bijvoorbeeld in de winkel om even uit te proberen.

Wij zijn dan ook benieuwd naar wat volgens jou de beste nieuwe functie in de iPhone X is. Of je nou al twee maanden in het bezit bent van deze nieuwe iPhone of van plan bent hem binnenkort te halen, iedereen kan onderstaande poll invullen.

Poll niet zichtbaar? Invullen kan ook hier.

Onderzoek: ‘Face ID en TrueDepth het meest gewaardeerd’
Uit een eerder onderzoek onder vroege kopers bleek dat de TrueDepth-camera en Face ID de populairste nieuwe functies zijn. Over deze twee eigenschappen zijn de kopers het meest positief. Bij 80% van de reviews bleken het scherm en de batterijduur positief uit te vallen, hoewel men nog altijd enthousiaster werd over de vernieuwde camera’s. En net als bij veel andere Apple-producten speelt loyaliteit voor een grote groep kopers een belangrijke rol bij de aanschaf van de iPhone X, zo laat ook dit onderzoek zien.

De resultaten uit dit onderzoek komen overeen met de pluspunten uit onze iPhone X review. Wij waren onder andere positief over Face ID en de TrueDepth-camera, waardoor er allerlei nieuwe mogelijkheden zijn. Ook de snelle A11-chip en het OLED-scherm vinden wij twee positieve eigenschappen van de iPhone X. Toch zijn er ook wat nadelen, zoals de hoge prijs, de breekbare glazen achterkant en de ‘notch’ die soms net teveel opvalt. Nu is het echter de beurt aan jullie om je stem te laten horen, dus vul vooral bovenstaande poll in.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 28 december 2017, 12:35
Categorie iDevices
Onderwerpen iculture peilt, iPhone X
Device iPhone X

Actuele iPhone X deals

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.