iculture-peilt
iCulture Peilt
iCulture Peilt

iCulture peilt: welke kleur iPhone 8 vind jij het mooist?

Naast zwart en zilverwit verschijnt de iPhone 8 waarschijnlijk ook in een nieuwe koperen kleur. Deze is iets donkerder dan roségoud en neigt meer naar oranje of bruin. Valt deze kleur wel in de smaak? Laat je mening horen!

iPhone 8 kleuren in zwart, wit en koper.
De iPhone 8 komt steeds dichterbij en inmiddels lijkt ook duidelijk te zijn in welke kleuren de nieuwste iPhone beschikbaar komt. Volgens geruchten brengt Apple naast zwart en wit/zilver, ook een nieuwe koperen kleur op de markt. Maar hoeveel animo is er eigenlijk voor zo’n koperen kleur? Laat je mening horen in deze nieuwe iCulture peilt.


iPhone 8 kleuren
Apple brengt de iPhone de laatste jaren in veel verschillende kleuren uit. De iPhone 7 spant daarbij de kroon en is in maar liefst zes kleuren beschikbaar: gitzwart, zwart, zilver, goud, roségoud en rood. Voor de iPhone 8 lijkt Apple te kiezen voor drie kleuren. Naast zwart en zilverwit zou het gaan om een nieuwe koperen kleur. Deze kleur is in de dummy-modellen die de afgelopen dagen verschenen een stuk donkerder dan het huidige roségoud en krijgt waarschijnlijk een witte voorkant. Maar hoe populair is deze kleur eigenlijk? Stem voor jouw favoriete kleur in onderstaande poll.

Is de poll niet goed zichtbaar, dan kun je hem ook via deze link invullen.

De afbeeldingen van de koper gekleurde iPhone 8 verschenen eerder deze week, nadat er voorheen voornamelijk alleen maar afbeeldingen van de zwarte versies van de iPhone 8 online verschenen. Eerder meldde Ming-Chi Kuo al dat de iPhone 8 in minder kleuren zou komen dan de vorige iPhones en dat lijkt met de kleuren die afgelopen week voorbij kwamen te zijn bevestigd. Toch werd er eerder nog gesproken over een nieuw spiegelend model, al zou hiermee ook gewoon de glazen achterkant bedoeld kunnen worden.

In bovenstaande video zijn de drie kleuren te aanschouwen. Het gaat hier om dummy-modellen, al zijn de specificaties en kenmerken van deze dummy-modellen vaak gebaseerd op informatie uit de productieketen of op basis van geruchten. De koperen kleur is daardoor nog niet 100% zeker.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 11 augustus 2017, 13:08
Categorie iDevices
Onderwerpen iculture peilt, iPhone 8, kleur
Device iPhone 8
29 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.