Memeois Jony Ive.

Memeois laat je de leukste memes zien op basis van je likes

Als je dol bent op internetmemes, dan is Memeois wat voor jou. Deze iOS- en Apple Watch-app is gemaakt door een 17-jarige ontwikkelaar en gebruikt machine learning om jou de beste memes te laten zien.

Memeois Jony Ive.
Als je dol bent op internetmemes, dan kun je los gaan met de nieuwe app Memeois, gemaakt door een 17-jarige ontwikkelaar. De app is beschikbaar voor zowel de iPhone, iPad en Apple Watch en er zijn ook aparte iMessage-stickers. In de app krijg je in een feed allerlei memes voorgeschoteld die dankzij machine learning op jouw voorkeuren afgestemd zijn. Ook kun je zelf je eigen memes maken en eenvoudig delen.

Memeois brengt heel veel memes

De 17-jarige ontwikkelaar Anushk Mittal werd won dit jaar één van de Scholarship-tickets voor de WWDC en heeft nu de app Memeois uitgebracht. Hoewel de app qua uiterlijk een beetje oubollig is (met bijvoorbeeld onscherpe icoontjes, kan de app toch wel van pas komen als je op zoek bent naar een nieuwe meme of er zelf eentje wil maken. De app werkt met Amazon’s Rekognition System om zo onderdelen in de memes te herkennen. Op basis van jouw likes krijg je zo een feed van memes die op jouw smaak toegespitst is. Je moet in de app dan ook inloggen via Facebook om hem te kunnen gebruiken.

Book en Feed van memes in Memeois.

Nadat je bent ingelogd, zie je in de feed allerlei memes van andere gebruikers. Deze kun je eenvoudig delen via het standaard deelmenu, maar je kunt ook je waardering laten blijken door er een hartje voor te geven. Hoe meer hartjes je geeft, hoe beter Memeois je voorkeuren begrijpt. Je kunt een meme ook toevoegen aan je eigen boek. Dit is ook de plek waar al je eigen gemaakte memes in terechtkomen. Bovendien kun je in allerlei categorieën naar een nieuwe meme zoeken.

Memeois in iMessage en op de Apple Watch.

Het grappige is dat je bestaande memes ook kan bewerken en zo je eigen teksten toe kan voegen aan plaatjes die andere gebruikers al geüpload hebben. Naast de iOS-app werkt Memeois ook in iMessage en op de Apple Watch. De iMessage-extensie bevat allerlei (geanimeerde) stickers, terwijl je met de Apple Watch-app met de Digital Crown door een constante stroom van trending memes kunt bladeren. Je kunt er vanuit de Apple Watch verder niks mee doen, maar het is leuk als je je op een saaie vrijdagavond verveelt.

Via: The Next Web

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 11 augustus 2017, 17:24
Categorie Apps
5 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.