iculture-peilt
iCulture Peilt
Apple-Watch-in-goud-en-rosegoud

iCulture-lezers dragen het liefst een Apple Watch of gewoon horloge

Onder de iCulture-lezers blijkt de Apple Watch het populairste horloge te zijn. Hoewel het verschil met een traditioneel horloge klein is, kiezen de meeste mensen toch voor Apple's slimme horloge. Andere geavanceerde horloges zijn een stuk minder populair.

De Apple Watch is alweer bijna zes maanden verkrijgbaar in Nederland en ondertussen kijken we ook al vooruit naar de Apple Watch 2. Maar zitten jullie wel te wachten op smartwatches en andere geavanceerde horloges? Uit de iCulture peilt van vorige week blijkt dat het merendeel van de iCulture-lezers de Apple Watch verkiest boven alle andere horloges. Apple’s horloge wint nipt van het traditionele horloge.

Apple-Watch-in-goud-en-rosegoud

Apple Watch het meest populair, gevolgd door traditionele horloges

In totaal zijn er bijna 3200 stemmen uitgebracht op onze iCulture peilt en met een nipte meerderheid werd de Apple Watch verkozen als meest gebruikte horloge. Met afgerond 34,8% van de stemmen staat de Apple Watch op de eerste plek, terwijl 34,6% van de stemmen naar traditionele horloges gegaan is. Ruim 15% van de stemmers geeft aan helemaal geen horloge te dragen, wat gelijk staat aan bijna 500 stemmen.

iCulture Peilt: welk horloge draag jij?

Hoe zit dat dan met andere geavanceerde horloges buiten de Apple Watch om? Van alle slimme en sport horloges heeft de categorie van sporthorloges de meeste stemmen gekregen (7,4%). Daarachter komt de Pebble (5,6%), terwijl de Android Wear- en Samsung Gear-horloges het slecht doen met nog geen 2,3% van de stemmen.

Nu is de grote vraag of het aandeel Apple Watch-horloges nog hoger kan worden onder iCulture-lezers zodra Apple de tweede versie aangekondigd heeft. Volgens de geruchten moet de Apple Watch 2 in maart aangekondigd worden. De proefproductie zou eind deze maand van start gaan, maar welke nieuwe functies er allemaal in komen is voorlopig nog een raadsel.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 14 januari 2016, 20:57
Categorie Accessoires
Onderwerpen apple watch, horloge, iculture peilt, sporthorloge

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.