iculture-vandaag
iCulture Vandaag
iCulture Vandaag logo

iCulture Vandaag: dit was donderdag 14 januari 2016

Wat gebeurde er op Apple-gebied op donderdag 14 januari 2016? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.

iCulture Vandaag logoVandaag was weer een drukke dag op iCulture. Zo schrijven we over een nieuw patent van Apple, leggen we de voordelen uit van OLED en leggen we uit waarom de Apple Watch tekortschiet als fitnesstracker. Ook is iOS 9.3 beschikbaar als publieke beta, net als OS X El Capitan 10.11.4. Dat en nog veel meer in een nieuwe iCulture Vandaag, geheel over donderdag 14 januari 2016.

Tips, gidsen en opinie

Nieuws

  • Apple heeft de publieke beta’s van iOS 9.3 en OS X El Capitan 10.11.4 beschikbaar gesteld. Zit je in het beta-programma, dan kun je deze updates nu installeren.
  • In OS X El Capitan 10.11.4 kun je nu ook Live Photos in de Berichten-app bekijken. Handig als iemand met een iPhone 6s jou zo’n foto stuurt.
  • iOS 9.3 heeft een aantal veranderingen doorgevoerd die vooral voor het onderwijs erg nuttig kunnen zijn. Wat gaat dit allemaal betekenen?
  • In een nieuw patent beschrijft Apple een magnetisch bandje voor de Apple Watch. Hierdoor moet je de Apple Watch bijvoorbeeld aan de koelkast kunnen bevestigen. Handig toch?
  • Uit de iCulture peilt van vorige week blijkt dat het merendeel van de iCulture-lezers een Apple Watch draagt. Het scheelt echter maar een haartje, want er zijn ook nog heel veel mensen die voor een traditioneel horloge kiezen.

Apps

iCulture Deals

Meer vandaag

Deze apps en updates wilden we je niet onthouden:

  • Venture Kid (€5,49, iPhone/iPad + IAP, iOS 7.0+) - Venture Kid is een traditionele 8-bit game die veel weg heeft van Mega Man.
  • Dashlane-wachtwoordbeheerder (gratis, iPhone/iPad/ Watch + IAP, iOS 12.0+) - Wachtwoordenapp Dashlane is vernieuwd op zowel de Mac als iOS.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 14 januari 2016, 22:00
Categorie Round-up
Onderwerp iculture vandaag

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.