Watch-2-concept

‘Apple Watch 2 verschijnt eind tweede kwartaal van 2016’

Volgens de producent van de Apple Watch zou er al druk gewerkt worden aan de volgende generatie Apple Watch, die aan het einde van het tweede kwartaal van 2016 het levenslicht moet zien.

Watch-2-concept
De Apple Watch ligt inmiddels alweer bijna vier maanden in de Nederlandse schappen, maar geruchten vanuit China spreken nu alweer over de opvolger. Quanta Computer, het bedrijf dat de Apple Watch in elkaar zet, zegt dat er al gewerkt wordt aan de de volgende generatie Apple Watch. Deze zou rond het einde van het tweede kwartaal van 2016 moeten verschijnen.

‘Volgende generatie Apple Watch einde van tweede kwartaal 2016’

Barry Lam, directeur van Quanta, zou tijdens een investeerdersbijeenkomst gezegd hebben dat de eerste voorraden van de nieuwe Apple Watch rond het einde van het tweede kwartaal van 2016 worden geleverd. Dat wil dus zeggen dat we eind juni de eerste exemplaren kunnen verwachten. Verdere leveringen zouden plaatsvinden in het derde kwartaal van 2016.

Lam gaf geen verdere details over de specificaties van de Apple Watch 2. Eerder gingen er al geruchten dat de opvolger van de Apple Watch halverwege 2016 het levenslicht zou zien. Ook die geruchten waren afkomstig uit Azië en komen overeen met de speculaties van vandaag. Apple heeft in september wel twee nieuwe kleuren van de bestaande Apple Watch uitgebracht: een gouden en roségouden Apple Watch Sport.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 13 november 2015, 15:10
Categorie Geruchten
Onderwerp apple watch series 2

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.