iculture-peilt
iCulture Peilt

iCulture peilt: Hoeveel heb jij over voor een smartwatch?

De Apple Watch krijgt nog vóór hij goed en wel in de winkel ligt concurrentie van allerlei goedkopere modellen. Hoeveel zou jij overhebben voor een Apple Watch?

applewatch-calcEen paar dagen geleden werden mogelijke prijzen genoemd voor de Apple Watch. Helaas was de prijslijst nep, maar het riep op de iCulture-redactie wel meteen de vraag op: hoeveel zouden mensen nou bereid zijn om te betalen voor de Apple Watch? Zeker nu er op Mobile World Congres weer een hoop nieuwe smartwatches zijn aangekondigd en de Pebble Time Steel ook best aardige specs heeft. Maakt Apple nog een kans?


Naast Pebble zijn er namelijk nog meer concurrenten. Google heeft plannen om Android Wear geschikt te maken voor iOS. Daardoor komt het complete aanbod aan Android Wear-toestellen binnen handbereik. Geweldig toch? Hoe meer keuze, hoe meer concurrentie, hoe meer fabrikanten hun best moeten doen om jouw pols te veroveren. Maar hoeveel mag dat grapje kosten? We zijn benieuwd!

Poll niet goed zichtbaar? Kijk hier!

Apple Watch

De Apple Watch is de smartwatch van Apple. Het allereerste model verscheen in 2015 en daarna verscheen er elk jaar een nieuwe generatie. Met de Apple Watch kun je je hartslag meten, berichten ontvangen en versturen, apps installeren en betalen met Apple Pay. Wil je een Apple Watch kopen, bekijk dan de verschillende Apple Watch-modellen die momenteel verkrijgbaar zijn. Je kunt je smartwatch steeds een ander uiterlijk geven met Apple Watch-horlogebandjes.

Apple Watch

Reacties: 42 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.