iculture-peilt
iCulture Peilt

iCulture peilt: drie maanden later – wat is jouw favoriete iOS 7-functie?

In iCulture peilt maken we drie maanden na het verschijnen van iOS 7 opnieuw de balans: wat is nu jouw favoriete functie in iOS 7?
Michel Lusthof - · Laatst bijgewerkt:

iOS 7 komt in september 2013In september 2013 introduceerde Apple iOS 7. De belangrijkste verandering was het geheel nieuwe ontwerp voor het besturingssysteem zelf en de standaardapplicaties zoals Mail, Agenda en Weer. Het was de meest spraakmakende vernieuwing van iOS in zeven jaar, waarbij het nieuwe ontwerp lang niet bij iedereen in de smaak viel. Maar iOS 7 bracht ook enkele langverwachte nieuwe functies zoals het nieuwe bedieningspaneel, verbeterde toegangsscherm, onbeperkte tabbladen in Safari, verbeterde multitasking en nog veel meer grote en kleine vernieuwingen.

Toen we een dag na de officiële introductie van iOS 7 onder jullie de mening peilden bleek al dat maar liefst 86 procent van de gepeilde iCulture-lezers de update al had geïnstalleerd. Jullie waren toen het meest positief over het nieuwe ontwerp en het nieuwe bedieningspaneel. Drie maanden later maken we opnieuw de balans op: wat is nu jouw favoriete iOS 7-functie?

Wat is jouw favoriete iOS 7-functie na drie maanden gebruik?


Poll niet zichtbaar? Vul ‘m hier in.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 5 februari 2014, 12:12
Categorieën Achtergrond, iOS
Onderwerpen firmware, iculture peilt, ios 7

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.