iculture-peilt
iCulture Peilt

iCulture peilt: wat verwacht jij van een smartwatch?

Wat verwacht jij van een smartwatch? Als de geruchten kloppen gaat Apple in 2014 de iWatch uitbrengen. iCulture-lezers kiezen wat ze erin willen zien.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

apple-iwatch-smartwatchWe hebben de afgelopen maanden talloze smartwatches zien langskomen. Samsung, Sony, Pebble, Qualcomm, allemaal proberen ze een plek om de pols te veroveren. De Pebble is veelbelovend door de vele apps van derde partijen, maar heeft nog een lage resolutie-display. De Samsung Galaxy Gear wordt alom uitgelachen vanwege de slechte batterijduur en de onhandige functies. De Qualcomm Toq ziet er strak uit, maar is slechts een tussendoortje voor een bedrijf dat eigenlijk liever chipmaker wil blijven. Waar iedereen écht op zit te wachten is de Apple iWatch. We verwachten niet dat iedereen meteen een exemplaar gaat kopen; dat heeft meestal wat tijd nodig. Maar iedereen wil wel weten welke slimme keuzes Apple heeft gemaakt.

We zijn benieuwd welke 3 functies jij het liefst in een smartwatch van Apple zou willen zien. Een ingebouwde camera, zoals de Galaxy Gear? Een nieuwe oplossing voor draadloos opladen, zodat de batterij eindeloos meegaat? Kies 3 opties uit onderstaande poll, van functies die jij het belangrijkste vindt bij een smartwatch.


Poll niet zichtbaar? Klik op deze link!

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 december 2013, 15:19
Categorie Accessoires
Onderwerpen iculture peilt, iwatch, smartwatch

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.