iculture-peilt
iCulture Peilt
iCulture: Peilt

iCulture peilt: kijk jij uit naar de Apple Watch Series 4?

En welk model heb je nu?
Nu er een afbeelding van de Apple Watch Series 4 gelekt is, kijk jij extra uit naar dit nieuwe model? Gebruik je nu ook al een Apple Watch of ben je van plan om voor het eerst in te stappen?

Hoewel het aankomende iPhone-event vooral draait om de iPhone XS, blijkt uit een eerdere peiling dat veel iCulture-lezers toch wel benieuwd zijn naar de Apple Watch Series 4. Inmiddels is er al een afbeelding gelekt, waarin veel details naar voren komen. Kijk jij nu anders tegen de Apple Watch Series 4 aan? En welk model heb je nu? Stem in deze iCulture peilt!


iCulture peilt: kijk jij uit naar de Series 4?
De geruchten gingen al langer: de Apple Watch krijgt dit jaar een groter scherm. Maar na het uitlekken van de afbeelding van de Apple Watch Series 4 weten we het zo goed als zeker. Het grotere scherm maakt het in ieder geval mogelijk om meer complicaties te tonen, zodat je sneller de juiste informatie krijgt en je favoriete apps kan openen. Ook het design is iets aangepast. Zo is de Digital Crown op de 4G-modellen niet meer helemaal rood en lijkt de zijknop ook iets anders te zijn. Het horloge lijkt ook een stukje platter, al kan dat ook door de afbeelding komen.

We zijn daarom benieuwd of je de Apple Watch Series 4 nu meer ziet zitten dan ooit. Of twijfel je nog omdat je bijvoorbeeld alleen voor het 4G-model wil gaan? Stem in onze poll!

Poll niet zichtbaar? Invullen kan ook hier!

Bekijk ook

Welke Apple Watch heb ik? Zo herken je alle Apple Watch-modellen

Heb je geen idee welk Apple Watch-model je precies hebt? In dit overzicht vind je alle Apple Watch-modellen op een rij, inclusief modelnummers en specifieke kenmerken.

‘Apple Watch Series 1 wereldwijd het populairst’
We willen ook graag weten welk model je nu gebruikt. Uit onderzoek is namelijk gebleken dat de Apple Watch Series 1 nu het populairste model is, ondanks dat deze alweer bijna twee jaar geleden verscheen. Wereldwijd kiezen gebruikers vaker voor de Series 1 dan voor de Apple Watch Series 3 zonder mobiele data. De Series 3 blijkt vooral populair te zijn vanwege de mogelijkheid voor 4G. Hoe die verhouding in Nederland is, weten we helaas niet. De Apple Watch Series 3 met 4G is niet in Nederland te koop en het is nog onduidelijk hoe dat straks met de Series 4 zit.

Apple heeft volgens hetzelfde onderzoek nu een marktaandeel van 41%. De Series 1 staat bovenaan van alle smartwatches, gevolgd door Fitbit Versa en de Amazfit BIP. Pas op de vierde plek staat de Apple Watch Series 3. De komende tijd gaat dit beeld ongetwijfeld veranderen. Het is bijvoorbeeld nog onduidelijk of de Series 1 nog in het assortiment blijft, of dat de Series 3 zonder 4G het goedkopere alternatief wordt.

Bekijk ook

Apple Watch Series 4, alles over de Apple Watch van 2018!

De Apple Watch Series 4 is de smartwatch uit 2018 met een groter scherm, nieuwe hartslagfuncties en nog veel meer. Check hier wat er allemaal verbeterd is in de Apple Watch Series 4!

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

33 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.