iculture-peilt
iCulture Peilt
iCulture: Peilt

iCulture peilt: naar welke Apple-producten en -diensten kijk jij in 2019 het meest uit?

2019 lijkt een spannend jaar voor Apple te worden, met vele grote aankondigingen op zowel het gebied van producten als diensten. Waar kijk jij het meest naar uit? Stem in deze nieuwe iCulture peilt over Apple in 2019.

Met de oliebollen achter de kiezen en het vuurwerk afgestoken staan we aan het begin van 2019. Voor Apple lijkt het op verschillende vlakken een spannend jaar te worden. Wij zijn daarom benieuwd naar welke Apple-producten in 2019 jij het meest uitkijkt. Is het de AirPods 2, de 2019 iPhones of toch weer Apple Pay in Nederland?

iCulture peilt: waar kijk jij naar uit in 2019?

In onze uitgebreide vooruitblik op Apple in 2019 kon je al lezen wat we zoal verwachten en welke producten en diensten er op de planning staan. Het jaar lijkt voor Apple al vroeg te beginnen, want de geruchten over een eigen streamingdienst in de eerste helft van het jaar en de iPad mini 5 zijn al de revue gepasseerd.

Poll niet zichtbaar? Invullen kan ook hier!

In onze poll van vorig jaar scoorden Apple Pay, de HomePod en de opvolger van de iPhone X het hoogste. Van zowel Apple Pay als de HomePod hebben de meeste mensen nog weinig kunnen proeven, want zowel Apple’s speaker als betaaldienst zijn nog steeds niet in Nederland beschikbaar. Nu 2019 begonnen is zijn er weer nieuwe rondes en dus nieuwe kansen, dus wie weet dat we deze twee verwachtingen volgend jaar eindelijk weg kunnen strepen.

Check ook onze verwachtingen van Apple in 2019 voor een volledige lijst van alle producten die er dit jaar aan zitten te komen.

Bekijk ook

Apple in 2019: dit zijn onze 11 verwachtingen voor komend jaar

Met het nieuwe jaar is ook het moment gekomen om vooruit te blikken. Wat kunnen we in 2019 van Apple verwachten? We kijken naar de producten en diensten die vrijwel zeker zijn en welke verrassingen ons mogelijk staan te wachten.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt
3 januari 2019 om 12:00
Onderwerp
Categorie
Apple
16 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.