AH Voetbalplaatjes-app.

Met de AH Voetbal-app verzamel je voetbalplaatjes op je iPhone

Of maak je eigen voetbalplaatje
Albert Heijn heeft weer een nieuwe spaaractie met voetbalplaatjes. Deze keer hoort er ook een app bij. Met de app voeg je al je verzamelde plaatjes toe aan je collectie, maar je kan ook je eigen voetbalplaatje maken.

De afgelopen paar jaar heeft Albert Heijn met regelmaat nieuwe apps uitgebracht die horen bij een speciale spaaractie. Al deze apps hadden één ding met elkaar gemeen: augmented reality speelde een belangrijke rol. Bij de nieuwe AH Voetbal-app is dat niet het geval, want daarin draait het om ouderwets voetbalplaatjes sparen. Voor het eerst zijn er ook voetbalplaatjes van de Oranje Leeuwinnen en krijg je handige tips om zelf beter te voetballen.

AH Voetbalplaatjes app

Als je van 2 januari tot en met 24 februari boodschappen doet bij de Albert Heijn, krijg je de welbekende voetbalplaatjes van de clubs van de Eredivisie. Alle clubs zijn vertegenwoordigd, maar nieuw is dat je ook plaatjes van de Oranje Leeuwinnen kan verzamelen. Dat brengt het totaal op 292 verschillende plaatjes. Je kan deze inplakken in het speciale album, maar met de app kun je ook je collectie op je iPhone compleet maken.

Elk plaatje kun je met de app scannen, waarna hij toegevoegd wordt aan je verzameling. Per club kun je zien welke plaatjes je verzameld hebt, dus je weet dan ook altijd welke je nog mist. Mocht het scannen niet lukken, dan kan je ook handmatig een nummer invoeren. Op deze manier kun je nu al alle plaatjes aan de app toevoegen, maar dat maakt het wel een stuk minder leuk.

AH Voetbalplaatjes maken.

Met het scannen van de kaartjes krijg je ook allerlei tips van spelers in de vorm van korte video’s. Zo leer je bijvoorbeeld van een speler van ADO Den Haag hoe je een schijntrap maakt. Er zijn ook interactieve filmpjes. Zo kun je rondkijken door de kleedkamer van Ajax door je iPhone te draaien. De filmpjes duren maar een paar minuten, maar maken het sparen wel wat leuker. Per team zijn er drie filmpjes te verzamelen.

Eigen voetbalplaatje maken
Naast het verzamelen van de voetbalplaatjes, kun je ook zelf je eigen kaartje maken. Je kiest een favoriet elftal, waarna je een foto van jezelf maakt die in het tenue van je favoriete club verschijnt. Je kan daarnaast je naam en rugnummer invoeren en het plaatje vervolgens delen met een vriend of vriendin. En over delen gesproken: de app heeft ook een functie waarmee je snel in een afbeelding kan delen welke plaatjes je nog mist. Dat maakt het ruilen met vrienden een stuk makkelijker.

AH Voetbalplaatjes-app met standen en wedstrijden.

Tot slot heeft de app nog allerlei informatie over de Eredivisie, zoals de tussenstand, uitslagen en aankomende wedstrijden. Ook bekijk je uitgebreide statistieken, zoals succesvolle dribbels en topscorers. De app komt dus ook van pas als je geen boodschappen doet bij de Albert Heijn.

Check ook onze lijst van de beste voetbalstanden-apps voor de iPhone.

Bekijk ook

Dit zijn de beste voetbalstanden-apps op iPhone en iPad

Wat zijn de beste apps om voetbalstanden bij te houden op de iPhone en iPad? iCulture testte en maakte een vergelijking van alle belangrijke voetbalstandenapps. Staat jouw favoriet ertussen?

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

3 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.