Mixtape

iCulture Mixtape #3: luister mee met de iCulture-redactie!

De derde editie van de iCulture Mixtape zit weer boordevol met goede muziek, die je gemakkelijk kunt beluisteren of offline opslaat voor later gebruik. Heb je zelf een muzieklijst waar je trots op bent? Deel hem dan onder dit artikel!

Mixtape

Apple Music bestaat inmiddels een maand en dus zijn we op de iCulture redactie al goed gewend aan de muziekdienst van Apple. Er worden gedurende de week heel wat nummers gedraaid, via Beats 1 of met een van onze afspeellijsten. Om jullie te laten meegenieten van welke muziek er dagelijks uit de speakers op de iCulture redactie schalt riepen we de iCulture Mixtape in het leven. Vandaag alweer tijd voor nummer drie!


De eerste iCulture Mixtape besloot spontaan om alle nummers uit zichzelf te verwijderen, maar de tweede editie deed het een stuk beter. Vol goede hoop presenteren we je dan ook de iCulture Mixtape #3, die je via onderstaande link kunt beluisteren en offline op kunt slaan als je hem met je mee wilt nemen. Hoe je dat doet lees je in dit artikel.

iCulture Mixtape #3 is hier te beluisteren en bekijken.

Om de afspeellijst te beluisteren heb je een Apple Music lidmaatschap nodig, al kun je de nummers natuurlijk wel bekijken en overzetten naar een andere muziekdienst. Gedurende de zomermaanden zullen we regelmatig een nieuwe mixtape online knallen, zodat je iedere keer weer iets nieuws hebt om naar te luisteren. Omdat verschillende redacteuren de lijst voor hun rekening nemen, verschillen de muziekgenres die de boventoon voeren van mixtape tot mixtape.

Lees ook: iCulture vergelijkt streaming muziekdiensten

Ook een afspeellijst gemaakt?

Heb jij een afspeellijst voor Apple Music gemaakt, die leuk genoeg is voor andere iCulture-lezers? Deel dan je afspeellijst! Hoe dat moet, lees je in deze tip: Afspeellijst van Apple Music delen met vrienden.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 1 augustus 2015, 17:36
Categorie Diensten
Onderwerpen apple music, iculture mixtape
2 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.