Mixtape

iCulture Mixtape #1: luister mee met de iCulture-redactie!

Luister naar de iCulture Mixtape #1, de eerste afspeellijst die we tijdens de zomermaanden maken om Apple Music te ontdekken.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

MixtapeSinds de lancering van Apple Music zijn we ook op de iCulture-redactie ijverig aan de slag gegaan met het maken van afspeellijsten en het proberen van alle functies. Logisch natuurlijk, want we willen jullie zo goed mogelijk kunnen vertellen wat er handig en onhandig is aan Apple Music. Dat heeft al geresulteerd in een aantal handige tipartikelen en kritische beschouwingen. Die artikelen worden gretig door jullie gelezen, wat voor ons duidelijk maakt dat jullie als lezers ook druk bezig zijn om te kijken ‘of het wat is’. Daardoor kwamen we op een idee: tijdens de proefperiode maken we een serie afspeellijsten met favorieten van de iCulture-redactie. Vandaag de eerste aflevering: onze kersverse redacteur Lars heeft een iCulture Mixtape gemaakt met nummers die bij een brede groep lezers in de smaak zal vallen. In de volgende Mixtapes, die gedurende de zomermaanden op de website verschijnen, zullen ook andere genres aan bod komen.

iCulture Mixtape #1

Hier vind je de eerste: iCulture Mixtape #1

Deze eerste afspeellijst bevat 60 nummers, zodat je wel even bezig bent als je een avondje lekker wilt luisteren of morgenvroeg een lange rit voor de boeg hebt.

Eigenlijk doen we dit op verzoek van één van onze trouwe lezers. Na het publiceren van onze tip over het maken van afspeellijsten voor Apple Music kregen we de vraag of de afspeellijst die we hadden gemaakt, ook te downloaden was. Dat kan!

Ook via andere muziekdiensten te luisteren

Iedereen kan de afspeellijst bekijken, ook zonder abonnement op Apple Music. Wil je de afspeellijst via Spotify, Deezer of een andere muziekdienst beluisteren, dan zul je zelf even een selectie moeten maken. De iCulture-redacteuren hebben helaas geen abonnement op alle beschikbare muziekdiensten. Vrijwel alle artiesten en nummers zijn ook bij de andere streaming muziekdiensten te vinden.

Lees ook: iCulture vergelijk streaming muziekdiensten

We gaan tijdens de zomermaanden nog meer iCulture Mixtapes uitbrengen, ook in andere genres. Hou daarom iCulture in de gaten, want elke zondag is er een nieuwe afspeellijst, in wisselende muziekstijlen.

Geniet ervan!

ook een afspeellijst gemaakt?

Heb jij een afspeellijst voor Apple Music gemaakt, die leuk genoeg is voor andere iCulture-lezers? Deel dan je afspeellijst! Hoe dat moet, lees je in deze tip: Afspeellijst van Apple Music delen met vrienden.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 7 juli 2015, 15:42
Categorie Diensten
Onderwerpen apple music, iculture mixtape

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.