iCloud op Windows pc

iCloud voor Windows 4.0 brengt iCloud Drive-synchronisatie

Windows-gebruikers die iCloud Drive hebben geactiveerd in iOS 8, kunnen nu weer bestanden en de fotostream synchroniseren met de iPhone of iPad.
Bart Breij - · Laatst bijgewerkt:

iCloud op Windows pcApple heeft iCloud voor Windows 4.0 uitgebracht op pc’s. Het pc-programma zorgt ervoor dat je weer foto’s kan synchroniseren met je iPhone of iPad als je daarop gebruik maakt van iCloud Drive. De update van het programma zorgt er ook voor dat je toegang hebt tot je fotostream, inclusief de veranderingen aan de fotostream die in iOS 8 zijn doorgevoerd.

Versie 4.0 volgt de iCloud voor Windows-beta op die in het begin van september uitkwam. Die versie voor ontwikkelaars en testers introduceerde toegang tot iCloud Drive; nu is die toegang publiekelijk geworden.

Woensdag gaven we het advies iCloud Drive niet zomaar te activeren op iOS 8. iCloud Drive schrijft je eerdere of huidige iCloud-indeling over en zorgt ervoor dat je niet langer je foto’s en video’s kan synchroniseren met apparaten die nog geen iCloud Drive ondersteunen. Zo wordt iCloud Drive voor Mac-gebruikers bijvoorbeeld pas beschikbaar bij OS X Yosemite, waar nog geen exacte releasedatum voor is. Windows-gebruikers kunnen nu weer foto’s synchroniseren.

Op de installatiepagina van iCloud voor de pc wordt vooralsnog gelinkt naar iCloud versie 3.1. De update kan wel geïnstalleerd worden via het Apple software-update programma op Windows 7 en Windows 8.

Lees ook: Moet je iCloud Drive al activeren of niet?

Met dank aan Roland voor de tip!

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 september 2014, 18:19
Categorieën Apple, Diensten, iOS
Onderwerpen icloud, icloud drive, windows

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.