Beats-1-iPhone

Beats 1-topman gaat weg bij Apple

Beats 1-topman Ian Rogers gaat weg bij Apple. Hij gaat werken in een totaal andere industrie. Rogers was sinds de Beats-overname bij Apple.

Beats-1-iPhoneEen sleutelfiguur achter Apple’s online radiostation Beats 1 vertrekt, aldus The Financial Times. Ian Rogers was verantwoordelijk voor de ontwikkeling van Beats 1, maar heeft besloten om Apple nu te verlaten. Hij gaat aan de westkust van de Verenigde Staten werken in een compleet andere industrie. Apple heeft het vertrek bevestigd.

Beats 1 is onderdeel van muziekdienst Apple Music. Gebruikers kunnen gratis luisteren naar dit online radiostation, waarom gerenommeerde deejays hun favoriete hits afspelen. Rogers was verantwoordelijk voor de ontwikkeling en strategie van Beats 1 en haalde onder andere BBC-presentator Zane Lowe in huis.

Rogers was een prominent figuur binnen Beats, voordat Apple het bedrijf overnam. Hij werkte hierdoor al vanaf het eerste moment mee aan de muziekdienst. Het is onduidelijk wat hij nu precies gaat doen. Volgens bronnen zal hij in een totaal andere industrie werken, maar welke industrie wordt niet gezegd. Collega’s van Rogers waren verrast door de aankondiging, wat doet vermoeden dat dit niet zomaar gepland was.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 28 augustus 2015, 10:47
Categorie Apple
Onderwerpen apple music, beats 1

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.