Human bewegingsapp iPhone

Nu ook zelf activiteiten registreren in Human

Human kan nu ook activiteiten verwerken die de app zelf niet heeft geregistreerd. Zo kan je een compleet beeld van je dag geven.

Human bewegingsapp iPhoneDe strakke Nederlandse stappenteller Human gaat een beter beeld van je dag leveren. Vanaf de nieuwste update geeft Human een dagsamenvatting waarin je momenten van beweging worden doorgenomen, maar ook de momenten waarop je niet bewoog. Je kan die inactieve momenten markeren en omzetten naar een actieve bezigheid. Handig als je de telefoon niet bij je had.

Het is een beetje een omweg, maar op deze manier wordt Human ook geschikt om je voetbaltraining, je yogales en baantjes trekken mee bij te houden. Je geeft zelf aan hoelang je met de beweging bezig bent geweest. Dat minutenaantal wordt bij de automatisch geregistreerde beweging opgeteld en doet dus mee aan je doelstelling om vandaag 30, 60, 90 of 120 minuten beweging te halen.

human-2-1Grappig is dat Human ook heeft gedacht aan groepsvormen. Zo kan je een gezamenlijk (sport)evenement delen met vrienden, maar daarin wel je eigen rol en beweging aangeven. Een hele wedstrijd doelverdedigen is net even wat anders dan 25 minuten invallen, natuurlijk. Je kan bovendien je doel voor die dag instellen. Zo laat je aan de app weten dat je op je sportavond dinsdagavond meer beweging verwacht en wil bereiken dan op een zondag, bijvoorbeeld.

Human verbeterde de synchronisatie met de Gezondheid-app van Apple ook. Komt informatie van Human niet goed door in Apple’s verzamelapp, dan kan je in de app een knop drukken om de laatste 7 dagen aan beweging te synchroniseren.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 31 oktober 2014, 13:54
Categorie Apps
Onderwerpen gezondheid, human, stappenteller

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.