Path Input iPhone toetsenbord

Swipe-toetsenbord Path Input ondersteunt nu Azerty

Het eerste Nederlandse swipe-toetsenbord voor de iPhone en iPad is naast Qwerty nu ook voorzien van een Azerty-indeling.

De toetsenbordapp Path Input voor de iPhone en de los verkrijgbare Path Input voor de iPad ondersteunen nu de Belgische toetsenbordindeling Azerty. Voorheen kon je alleen vegen in de Nederlandse taal met een Qwerty-indeling, maar daar zit je niet langer aan vast.

Path Input review iPhone P schrijvenJe kiest tussen Qwerty, Azerty en de Qwertz-indeling in de instellingen van de applicatie, onder Toetsenborden -> Nederlands. Om de wijziging door te voeren, moet je het toetsenbord wel volledige toegang geven, wat je weer doet in de toetsenbordsectie van de Instellingen-app die Apple standaard op je telefoon zet.

Path Input was het eerste toetsenbord voor de iPhone en iPad met veegbewegingen én een Nederlands woordenboek. In onze uitgebreide review van Path Input voor de iPhone, noemen we de toepassing ‘serieus een goed toetsenbord’.

De app voelt vaak de juiste woorden aan, en lukt dat niet dan kan je snel schakelen tussen woorden met de grote suggesties boven het toetsenbord. Leestekens en emoji zitten op een logische plek en het Nederlandse woordenboek is ook nog eens indrukwekkend.

Lezen: Path Input review: eerste Nederlandse swipe-toetsenbord voor iPhone

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 31 oktober 2014, 15:00
Categorie Apps
Onderwerpen keyboard, path input, toetsenbord

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.