pacman friends

PAC-MAN Friends is Apple’s gratis app van de week

PAC-MAN Friends is uitgeroepen tot Apple's gratis app van de week. Volgens het bekende principe gaat het PAC-MAN happertje tekeer op het speelbord.

pacman friendsApple heeft PAC-MAN Friends uitgeroepen tot gratis app van de week. Tot volgende week donderdag kun je de game gratis downloaden via de App Store. Normaal kost ‘ie €3,59. De game biedt wat je ervan verwacht: een moderne uitvoering van het bekende arcadespel, waarbij het happende wezentje over het speelbord raast, om zijn vrienden uit het Ghost Castle te redden.

Bedienen van de game doe je door de iPhone te kantelen. Daarbij krijg je te maken met steeds moeilijker wordende doolhoven. Alle bekende PAC-MAN-vriendjes zijn aanwezig, inclusief bendeleider Blinky en zijn kornuiten Pink, Inky en Clyde. Met een Power Pellet krijg je extra krachten en als je te pakken wordt genoen door een Ghost-karakter kun je een Cherry gebruiken om PAC-MAN’s leven te redden. Of je gebruikt een Slow Time-boost om PAC-MAN te laten ontsnappen.

In de game vind je 95 levels, 6 werelden en 9 karakters om te unlocken. Genoeg om het komende weekend lekker bezig te zijn.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 31 oktober 2014, 12:55
Categorie Apps
Onderwerpen app van de week, pac-man

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.