Philips Hue buitenverlichting in de tuin.

Nieuwe Hue-producten voor buiten gelekt: nieuwe armaturen en accessoires

Met welke nieuwe lampen komt Philips Hue in 2020 op de proppen? Een deel van de nieuwe outdoor-verzameling is vroegtijdig uitgelekt. Deze producten kun je binnenkort verwachten.

De collectie van Philips Hue-lampen is de afgelopen jaren flink gegroeid. Met de komst van de buitenverlichting kun je niet alleen in maar ook alles rondom je huis op een slimme manier verlichten. In het voorjaar van 2020 komen er nog meer opties bij, want via de Duitse website Hueblog is de nieuwe verzameling gelekt. Philips onthult de nieuwe collectie waarschijnlijk in januari, tijdens de CES in Las Vegas.

Hue-collectie voorjaar 2020 gelekt

Eén van de nieuwe lampen is de Lily XL. De Lily-buitenlamp is er al vanaf het eerste moment bij, maar de grote versie geeft meer licht en is een stuk groter. Deze versie produceert 1200 lumen bij 4000 Kelvin. Het design is ook iets anders, om te voorkomen dat je verblind wordt door het felle licht. Voor bij de voordeur komt er een nieuwe versie van de Impress wandlamp, die werkt via een 24-volt buitenkabel.

Hue Lily XL buitenlamp.

Heb je liever iets strakkers, dan is de compleet nieuwe Nyro misschien wel wat van jou. Deze lamp bestaat uit een achterwandje met een gekleurde lamp die naar beneden schijnt. Er is ook een versie voor op de grond, bijvoorbeeld langs je tuinpad.

Andere wandlampen voor buiten zijn de Resonate en de Appear. De Resonate is een soort rechthoekige doos waarbij het licht zowel vanaf de boven als onderkant komt. Van dit model is zowel een zwarte als zilverkleurige versie. De Appear hanteert hetzelfde concept, maar dan rond en alleen in het zwart. Voor nog meer nieuwe aankomende lampen, afbeeldingen van de nieuwe modellen en specifieke details check je de Hueblog.

Hue Nyro buitenlamp.

Nieuw accessoire voor stroomtoevoer
Om alle lampen buiten te kunnen voorzien van stroom, moet je de nodige bekabeling aanleggen. De huidige voeding met 40 Watt ligt in het voorjaar vermoedelijk los in de schappen en er komt een nieuwe versie met 100 Watt vermogen. Deze is vooral geschikt voor grotere tuinen, want je kan er veel meer lampen op aansluiten. Dit model heeft dan ook twee aansluitingen, zodat je er twee afzonderlijke kabels aan kan verbinden.

Hue outdoor stroomtoevoer.

Alle nieuwe uitvoeringen verschijnen volgens de bron in het voorjaar van 2020, maar het is nog even de vraag welke producten precies in Nederland beschikbaar komen. Ook de prijzen zijn nog niet bekend. Meer details verwachten we tijdens de CES 2020.

Bekijk ook

Alles over Philips Hue-lampen en -accessoires

Philips Hue is slimme verlichting voor in huis die je met je iPhone of iPad kan bedienen. Wat kun je allemaal met Philips Hue, welke lampen zijn er en waar werkt het mee samen? In deze gids lees je alles wat je wil weten over Philips Hue.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

13 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.