‘HP Slate gaat 400 euro kosten’

De HP Slate komt in juni op de markt en gaat 400 euro kosten, zo ontdekte een Spaanse website. Het apparaat is gebaseerd op Windows 7 en ondersteunt Flash.

hp slateHP is bezig met het ontwikkelen van de HP Slate, een tablet op basis van Windows. Het apparaat komt in juni op de markt en gaat in Europa €400 kosten. Dat blijkt uit een hands-on verslag van de Spaanse website Clipset. De HP Slate is iets dikker dan de iPad en het apparaat is eigenlijk een netbook, dat is aangepast tot een tablet. Binnenin zit een Intel Atom-processor; het apparaat zelf draait op Windows 7. De achterkant is van rubberachtig materiaal gemaakt, voor extra grip.


Als extra’s zitten er een camera (achterzijde), USB-poort en geheugenkaartlezer in. Microsoft heeft zelf ook plannen om een tablet uit te brengen, de Microsoft Courier. Ook die draait op Windows 7. Om nog even terug te komen op de HP Slate: dit apparaat heeft als pluspunt dat het Flash kan vertonen.

Microsoft

Microsoft is, naast Apple en Google, een van de grootste techbedrijven ter wereld. Microsoft is vooral bekend van de Windows-pc's, maar ook van Office, de Internet Explorer- en Edge-browsers, Xbox en meer. Lees alles over Microsoft op je iPhone, iPad en Mac gebruiken. Microsoft heeft meerdere apps en diensten die voor Apple-gebruikers interessant zijn, zoals Office en Outlook. Hier zie je alles op een rijtje.

Microsoft

Reacties: 25 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.