De onderkant van de mogelijk gelekte iPhone 7-hoes.

Vermoedelijk iPhone 7-hoesje laat tweede speaker zien

Zien we hier het eerste hoesje van de iPhone 7? Bij dit hoesje zijn twee speakers te zien, terwijl de koptelefoonaansluiting ontbreekt. Verder lijkt het design erg op de iPhone 6 en iPhone 6s.

Mogelijk gelekte iPhone 7-hoes.
Het duurt nog wel even voordat de iPhone 7 aangekondigd gaat worden, maar toont dit vermoedelijke hoesje al iets van het design van het aankomende toestel? Er is een doorzichtig hoesje opgedoken dat bedoeld is voor de iPhone 7. Daaruit zijn enkele zaken af te leiden, zoals het design en een mogelijke tweede speaker. Ook ontbreekt een ingang voor de koptelefoonaansluiting.

iPhone 7 met twee speakers?

Het onderstaande hoesje, dat afkomstig is van een fabrikant van allerlei accessoires, bevestigt een aantal eerdere geruchten. Hou er echter wel rekening mee dat fabrikanten dit soort vroege designs vaak baseren op geruchten, maar het laat wel zien dat een fabrikant al voldoende zeker is om het aan te durven. Het meest interessante plaatje is van de onderkant van het hoesje. In plaats van een ingang voor de standaard koptelefoonaansluiting, bevindt zich daar nu een gleuf voor een tweede speaker. Hierdoor zijn de uitsparingen aan beide kanten van de Lightning-aansluiting identiek.

De onderkant van de mogelijk gelekte iPhone 7-hoes.

De koptelefoonaansluiting is verder op geen enkele plek te zien, wat ook overeenkomt met eerdere geruchten. Verder valt op dat het design van de iPhone 7 qua vorm veel weg heeft van de huidige iPhone 6 en iPhone 6s. Dat wil zeggen dat de zijkanten van de iPhone 7 ronde vormen krijgen. Ook geeft het hoesje aan dat de power-knop nog steeds aan de rechterkant zit, met aan de linkerkant plek voor de mute-schakelaar en volumeknoppen.

De bovenkant van de mogelijk gelekte iPhone 7-hoes.

Vorige week schreven we nog over een gerucht over de aanwezigheid van stereospeakers. Ook werd gemeld dat er gebruik wordt gemaakt van een smallere Lightningpoort, maar dat is uit dit hoesje niet af te leiden. Ook het formaat en de verdere afmetingen zijn lastig te zien aan de hand van de foto’s.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 9 maart 2016, 17:12
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerp iPhone 7

iPhone 7

Ontdek hier alle informatie over de iPhone 7, het toestel met 4,7-inch scherm dat beschikt over een 12-megapixel camera en A10 Fusion-processor. Is deze iPhone nog steeds de aanschaf waard en wat kun je er zoal mee?

iPhone 7

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.