Polymail voor de Mac en iOS op een achtergrond.

Binnenkort te downloaden: Polymail, een geavanceerde mail-app voor iOS en OS X

Polymail is een aankomende mail-app voor iOS en OS X met heel veel slimme en krachtige mailfuncties. Wat te denken van een knop om een verstuurde mail ongedaan te maken of om te zien wie jouw mail allemaal gelezen heeft.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Polymail voor OS X en iOS.
Alsof er nog niet genoeg slimme mail-apps zijn, komt er binnenkort nog een nieuwe mail-app aan die het op moet gaan nemen tegen apps als Spark (link), Airmail (link) en Outlook (link). Het gaat om Polymail, een nieuwe app die momenteel op uitnodiging te proberen is op zowel OS X als iOS. Deze geavanceerde mail-app bevat veel functies, zoals het volgen van verstuurde mails en de mogelijkheid om verstuurde e-mails in te plannen.

Polymail voor OS X en iOS

Polymail is momenteel beschikbaar voor zowel OS X als iOS. Als je laatstgenoemde wil gebruiken, dien je eerst een uitnodiging te ontvangen voor de Mac-versie. Polymail is in ieder geval veelbelovend, want de app bevat een aantal handige mail-functies. Zo biedt de app ondersteuning voor uitgebreide leesbevestigingen, zodat je precies kan zien wie wanneer jouw e-mails gelezen heeft.

Zie wie de mail gelezen heeft in Polymail voor de Mac. Polymail voor de Mac met de opties om een mail later te sturen.

Een andere handige functie is de mogelijkheid om mails in te plannen, zodat deze automatisch verstuurd worden op een zelf gekozen moment. Ook kun je mails toevoegen aan een Lees later-lijst en is er een knop om een verzonden mail te annuleren. Afmelden voor overbodige nieuwsbrieven? Elke nieuwsbrief in Polymail heeft bovenaan een uitschrijf-knop, zodat je in één keer van deze nieuwsbrief af bent.

Een mail typen in Polymail voor iOS. Een profiel in Polymail voor iOS.

Polymail werkt momenteel met iCloud en Gmail, terwijl ondersteuning voor Outlook, Yahoo-mail en IMAP later toegevoegd worden. Je ontvangt een uitnodiging voor de OS X versie door je aan te melden op de website van Polymail. Vervolgens kun je als gebruiker van de Mac-versie Polymail ook op iOS-gebruiken. Het is nog niet bekend wanneer de apps voor iedereen zonder uitnodiging te gebruiken zijn.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt
5 juli 2016 om 17:18
Onderwerp
Categorie
Apps
14 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.