Halide app krijgt update

Camera-app Halide krijgt supersnelle portretfunctie en AR

De camera-app Halide krijgt een grote update die onder andere een supersnelle portretfunctie, het gebruik van AR en een portretmodus met de selfiecamera met zich mee brengt.

Vorig jaar verscheen de nieuwe camera-app Halide en die viel bij ons in de smaak. We riepen het uit tot de Beste Nederlandse app 2017 bij de iCulture Awards. De camera-app van Ben Sandofsky en de Nederlander Sebastiaan de With krijgt nu een grote update. De app wordt onder andere uitgerust met een supersnelle portretmodus, het gebruik van AR, portretmodus met de selfiecamera en nog veel meer.

Halide app krijgt update

Supersnelle portretfunctie

Halide laat je de portretfunctie van de iPhone direct in de app gebruiken. Wanneer je deze functie gebruikt, wordt niet alleen de portretfoto opgeslagen, maar ook de originele foto. Je kunt uiteindelijk dus kiezen welke foto je wilt gebruiken. Ook is de wachttijd tot de foto gemaakt is minimaal waardoor je makkelijk meerdere foto’s achter elkaar kunt schieten. Het is verder mogelijk om een selfie te maken op de iPhone X met het effect van de portretfunctie. Halide maakt hiervoor gebruik van de TrueDepth-camera van de iPhone X.

Bekijk foto’s in AR
Met de update zorgt Halide er ook voor dat je de foto’s die maakt met de portretfunctie in AR kunt bekijken. Je kunt met deze nieuwe functie meer zien van de foto en er dus ook omheen lopen.

Halide app krijgt update

Darkroom integratie
Een van de vernieuwingen is dat Halide nu nauw samenwerkt met Darkroom, een app waarmee je makkelijk foto’s kunt bewerken. Wanneer je een foto maakt in de Halide-app kun je met één klik deze bewerken in de Darkroom-app. Hierdoor hoef je dus niet eerst je foto op te slaan en hem vervolgens weer te openen in de Darkroom-app.

De app is tijdelijk afgeprijsd vanwege de update; deze aanbieding geldt tot donderdag 8 maart 2018.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

10 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.