Grids for Instagram-icoon.

Grids for Instagram toont je Instagram-foto’s in hoge resolutie op de Mac

Grids for Instagram is een handige Mac-app om je Instagram-feed op een collage-achtige manier weer te geven. Dankzij de recente update worden ook foto's met een hoge resolutie ondersteund.
Benjamin Kuijten - · Laatst bijgewerkt:

Nu het voor alternatieve Instagram-apps nog even mogelijk is om een tijdlijnweergave te tonen, brengt Grids voor de Mac een grote update uit. Met Grids worden de Instagram-posts van de accounts die je volgt in een grid weergegeven, waardoor de app en mooie collage van foto’s is. Met de nieuwste versie worden foto’s in hoge resolutie op Retina-schermen weergegeven.

Mooie fotocollages van Instagram-posts
In Grids for Instagram worden alle foto’s in een rasterweergave op je scherm getoond. Naast deze rasterweergave ondersteunt Grids nog twee andere opties, zoals een weergave met bijbehorende foto-omschrijvingen.

Grids for Instagram voor de Mac.

Dankzij versie 3 biedt de app ook ondersteuning voor foto’s met hoge resoluties, waardoor deze er op een Retina-scherm extra strak uit zien. Ook biedt deze versie ondersteuning voor niet-vierkante foto’s. Sinds eind augustus zijn vierkante foto’s niet meer verplicht, waardoor dit een welkome toevoeging aan Grids is. Nieuw zijn de weergaven met populaire foto’s die gebaseerd zijn op jouw interesses.

Grids for Instagram voor de Mac.

Grids for Instagram is er in twee smaken: een gratis versie met beperkte opties of een betaalde versie. Deze laatste versie kost €4,99 en heeft onder andere ondersteuning voor pushberichten in het berichtencentrum, opties voor meerdere accounts en een mooie fullscreen weergave. Dit soort alternatieve Instagram-apps die een tijdlijn inladen worden echter zeldzaam, want door een beleidsverandering bij Instagram zijn deze apps straks verboden. Grijp dus je kans nu het nog kan als je geïnteresseerd bent in deze app.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 7 december 2015, 12:37
Categorieën Apps, Mac & macOS
Onderwerpen instagram, mac

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.