Gramatica voor iPad laat je bladeren door fraaie Instagram-foto’s

Gramatica is een fraaie app voor het bekijken van Instagram-foto's. De app kan filteren, synchroniseert via iCloud en onthoudt waar je bent gebleven. Je kunt meerdere Instagram-accounts gebruiken, maar foto's vanuit Gramatica maken lukt nog niet.

gramatica ipadGramatica (met één m) is een app die afgelopen week op de iPad en iPhone verscheen. Het is een app die je op fraaie wijze door Instagram-foto’s laat bladeren. Je krijgt een rooster van foto’s te zien, met aan de linkerkant een menu waarmee je kunt zoeken. Ook kun je met meerdere accounts inloggen, foto’s schermvullend bekijken en extra’s zoals reacties en likes bekijken. Vooral op de iPad mini komt Gramatica goed tot z’n recht, want de officiële Instagram-app laat daarop de foto’s onscherp zien. Op de iPhone komt Gramatica overigens ook van pas, omdat je daar de foto’s veel groter kunt bekijken dan met de officiële app. Bovendien kun je makkelijk door de foto’s bladeren dankzij swipe-acties.

Voor het maken van foto’s zul je wel (vanuit Gramatica) de Instagram-app moeten starten. Dat is ook meteen het grootste nadeel: je zult ook nog de officiële app bij de hand moeten hebben. Maar voor het bekijken van foto’s kun je voortaan terecht in Gramatica, bijvoorbeeld vanwege de handige filterfunctie. Lelijke foto’s kun je verbergen, net als foto’s van bepaalde mensen en foto’s met bepaalde tags. De app onthoudt ook waar je vorige keer bent gebleven, zodat je geen foto’s van je vrienden mist.

Downloaden: Gramatica (€0,89, universeel, iOS 6.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 maart 2013, 21:19
Categorie Apps
Onderwerpen fotografie, instagram

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.