Photojojo brengt Pocket Spotlight uit: led-lampen voor iPhone-portretten

Photojojo heeft de Pocket Spotlight uitgebracht, een serie led-lampen voor het maken van goed verlichte fotoportretten met de iPhone. De Pocket Spotlight geeft een zachter licht dan de ingebouwde flitser.

photojojo pocket spotlightPhotojojo is net begonnen met een iPhone-fotografeercursus. Maar wat ze ook nog steeds doen, is het verkopen van allerlei accessoires. De Photojojo Pocket Spotlight is een accessoire waar je als iPhone-fotograaf enthousiast van kan worden, want dit was er nog niet: een flinke led-lamp voor portretten. De lamp verlicht het gezicht van de geportretterde en geeft daarbij een zachter en gelijkmatiger licht dan de ingebouwde flitser. Er is alleen wel een probleem: door de plaatsing van de headset-aansluiting aan de onderkant van de iPhone 5 is het wat onpraktisch in gebruik. De Pocket Spotlight is daarom geschikter voor de iPhone 4S en oudere toestellen, die de headset-aansluiting nog gewoon aan de bovenkant hadden.


De headset-aansluiting wordt overigens gewoon als houder gebruikt en is niet nodig voor de stroomvoorziening van de lampen, dus je kunt de Pocket Spotlight ook gewoon in de hand houden. Hij kost $30 en is ook handig als je ‘s avonds laat thuiskomt en in je tas moet grabbelen om je huissleutels te zoeken. Er zitten 32 kleine lampjes in, die je ook kunt gebruiken om in de schemering te filmen. Via usb laadt je het accessoire op, waarna je de lampen een uur lang fel kunt laten schijnen.

Meer info: Photojojo

pocket-spotlight-toepassing

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

3 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.