Google Goggles kan nu reclame herkennen en Sudoku’s oplossen

Google Goggles is aangepast voor iPhone en Android. Er zitten 2 nieuwe functies in: herkennen van (Amerikaanse) advertenties en het oplossen van Sudoku's.

google gogglesHet mobiele team van Google heeft verbeteringen voor Goggles aangekondigd. De Android-applicatie heeft een update naar versie 1.3 gekregen en bevat nu functies om geavanceerd barcodes te scannen. iPhone-gebruikers krijgen via de Google Mobile-app toegang tot nieuwe functionaliteit, namelijk het herkennen van advertenties het oplossen van Sudoku-puzzels. Je maakt een foto van de Sukoku en Goggles geeft de oplossing. In onderstaand filmpje zie je hoe het werkt. Google

Goggles werd afgelopen oktober gelanceerd als onderdeel van de Google Mobile-app op de iPhone. Wat het scannen van advertenties betreft: je kijkt via de camera naar een gedrukte advertentie in een tijdschrift en je krijgt zoekresultaten over het betreffende product of merk te zien. Het werkt echter alleen bij advertenties die sinds augustus 2010 in de belangrijkste Amerikaanse kranten en tijdschriften zijn verschenen.

goggles android   goggles 2

Eerder voerde Google al een marketingexperiment uit, om reclames te herkennen. In de Goggles-update is de herkennning van advertenties veel breder geworden.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 11 januari 2011, 8:02
Categorieën Apple, iOS
Onderwerpen google, sudoku

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.