Perch smartphone-speakerdock is ontwikkeld door gebruikers

Perch is een draadloze speakerdock, ontwikkeld door de community van Quirky. Voor 180 dollar heb je een dock om te synchroniseren en op te laden en een draadloze speaker.

perch speakerPerch is een nieuwe speakerdock voor je smartphone, ontwikkeld door de online community van Quirky. De speakerdock is in minder dan drie weken tijd ontwikkeld en ziet er bijzonder uit. Tijdens Digital Experience, een apart evenement op CES 2011, was de speakerdock voor het eerst te zien. De online community van Quirky heeft sinds 2 juni 2009 nu 81 producten gezamenlijk ontwikkeld. Bij de Perch hebben meer dan 638 mensen bijgedragen aan het uiteindelijke ontwerp, dat gemaakt is van wit plastic met een zwarte rubberen rand en een onderkant van zwart, geanodiseerd metaal. Afhankelijk van hun uiteindelijke bijdrage aan het product krijgen alle deelnemers een deel van de opbrengst van het product.

perch speakerdock iphoneDe Perch is een draagbare, draadloze speaker voor smartphones en mediaspelers. Je kunt de speaker van de dock halen en ergens anders neerleggen. De dock zelf is bedoeld om je telefoon of mediaspeler te synchroniseren of op te laden. Er zit ook een ingebouwde microfoon in, om telefoon- en conferentiegesprekken te voeren. De dock bevat verder een ingebouwde klok met alarmfunctie. De speakerdock is niet alleen bedoeld voor je iPhone, maar is voor elke Bluetooth-telefoon geschikt.

Je kunt de Perch Speaker Smartphone-dock in pre-order bestellen voor $179,99 en dat is voor de koopjesjagers wat aan de dure kant.

Quirky-Perch

Meer info: Quirky

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 11 januari 2011, 11:56
Categorie Accessoires
Onderwerpen dock, quirky

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.