Gmail voor iPhone krijgt handtekeningen, schetsfunctie en beter notificatiegeluid

De Gmail-app voor iPhone en iPad heeft vanavond een update gekregen. Veel is er niet veranderd, maar er zitten wel een paar leuke vernieuwingen in. Zoals de mogelijkheid om handgemaakte schetsen te tekenen binnen een mailbericht. Gmail krijgt daardoor een dubbelfunctie als schetsblok en e-mailprogramma. De app heeft een nieuw notificatiegeluidje gekregen, zodat je makkelijker […]

scribbles-gmailDe Gmail-app voor iPhone en iPad heeft vanavond een update gekregen. Veel is er niet veranderd, maar er zitten wel een paar leuke vernieuwingen in. Zoals de mogelijkheid om handgemaakte schetsen te tekenen binnen een mailbericht. Gmail krijgt daardoor een dubbelfunctie als schetsblok en e-mailprogramma. De app heeft een nieuw notificatiegeluidje gekregen, zodat je makkelijker kunt herkennen dat er mail binnenkomt. Ook worden voortaan zelf samengestelde handtekeningen ondersteund en kun je geneste labels gebruiken.

Toch zijn daarmee alle wensen van de gebruikers niet ingewilligd. Meerdere notificaties en de ondersteuning van meerdere e-mailaccounts zit er nog niet in. Wel belooft het team in een blogposting dat er achter de schermen hard wordt gewerkt aan uitbreidingen zoals bannernotificaties, de genoemde ondersteuning voor meer accounts en de mogelijkheid om namens anderen een e-mail te sturen.

Downloaden: Gmail voor iOS (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 14 december 2011, 21:53
Categorieën Apple, iOS
Onderwerpen e-mail, google

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.