Gmail voor iPad: schetsblok, nieuw notificatiegeluid en meer

De iOS-versie van Gmail heeft een update gekregen met een nieuw notificatiegeluid bij nieuwe mail, een schetsblokfunctie en geneste labels.

scribbles-gmailDe Gmail-app voor iOS heeft een update gekregen met een opvallende nieuwe functie: het tekenen van schetsen. Je kunt een venster openen en met diverse tekentools een plaatje maken. Die verstuur je vervolgens per e-mail. Ook is er een nieuw notificatiegeluidje, waardoor je volgens Google makkelijker een binnenkomend mailtje kunt herkennen. Ook kun je voortaan handtekeningen en geneste labels gebruiken in de app. Toch is daarmee de app niet compleet. Het team achter Gmail belooft in een blogposting dat ze nog meer plannen hebben om in de app te verwerken, zoals ondersteuning voor meerdere mailaccounts, bannernotificaties en een optie om namens een ander mailadres een bericht te sturen.

Toch zou het handig zijn als de app ook meerdere notificaties zou krijgen, zodat je het binnenkomen van belangrijke berichten kunt onderscheiden van de zoveelste nieuwsbrief.

Downloaden: Gmail voor iOS (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 14 december 2011, 21:55
Categorie iOS

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.