Reacties voor: Gerucht: iPad 3 op 24 februari, verjaardag van Steve Jobs

Volgens Aziatische bronnen gaat Apple de iPad 3 aankondigen op 24 februari, de verjaardag van Steve Jobs.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:
28 reacties
 1. Ik hoop ’t echt, dan kan ik mijn originele iPad vervangen, ondanks dat ie nog in een perfecte staat verkeert.

 2. Kevin: Voor mij hoeft het niet. Ik heb de iPad 2 en vind nog lang niet dat ‘ie aan vervanging toe is. Eens per jaar is bij een telefoon wel handig, maar bij een tablet iets te vaak. Apple zou beter, net als bij de Macbook, meerdere modellen moeten uitbrengen, zodat je gewoon kunt zeggen: “Naah, die 7-inch versie sla ik even over”.

 3. Laat maar komen!! Die is van mij.

 4. Ik denk dat iPad 3 revolutionair gaat zijn. Het scherm zal inklapbaar zijn. Waar men nu praat over een kleiner iPad kan het zo zijn dat 2 kleine iPad’s een grote iPad maken. Klein als je hem klein wilt hebben en groot als je hem openklapt. Het openklappen mag je wel 100.000000 keer doen, het scherm blijft leesbaar.

 5. Geruchten over ipad’s hoor je veel minder dan iphone’s.
  Ik zou zo snel mogelijk ipad 1 willen omruilen.

 6. Denk dat de resolutie toch wel gaat veranderen van de iPad. Met alle iCloudbende, itunesmatch en weetiknogveellmeer om alles naadloos op elkaar af te stemmen en te synchroniseren, zou het toch een must zijn om m’n opgenomen video’s van m’n 4s ook “gewoon” op m’n iPad af te kunnen spelen. En dan bedoel ik niet via dropbox (want dan kan het wel!)

 7. Laat maar komen! Heb de iPad 2 overgeslagen maar hoop op de iPad 3 toch wel op een beter scherm. Mijn iPad 1 is in elk geval echt aan vervanging toe…. Niet normaal hoe vaak applicaties crashen onder ios5 en het typen is ook drama af en toen

 8. Dan worden wel weer snel opgenaaid om naar de winkel te hollen, vooral als men dan bij allerlei apps en updates iPad 2 gaat negeren, zoals bij de iPad het geval was/is.

 9. Net zo als vorig jaar iedereen weer manden van tevoren bezig met de iPad maar ik denk dat het gewoon een iPad 2s gaat worden want wat kun je aan de huidige iPad werbetteren of toevoegen : camera, chip, display en dat was het dan

 10. Als de ipad 3 de resolutie omhoog schroeft en zorgt dat het HD kan renderen dan is dat voor mij al genoeg reden om me ipad 2 in te leveren.

 11. Ik hoop het net niet heb gister de iPad 2 gekocht

 12. Ik ga echt niet mijn ipad 2 die nog perfect werkt niet vervangen voor wat uiterlijke veranderingen. Ik heb in mei gekocht voor 700 euro….Ik wil er minimaal nog 4 jaar meedoen of ze moeten echte baanbrekende veranderingen doen op de ipad, maar dat gaat natuurlijk echt niet gebeuren.
  Het is allemaal toeters en bellen die er extra opkomen en die je toch niet veel gebruikt. UIteindelijk gebruik ik hem voor muziek afspelen onderweg, mail, internetten en wat apps.

 13. @ zaxxon: ik vind resolutie en HD kunnen afspelen toch best belangrijke veranderingen (als die uberhaupt al komen dan) en dan wordt een geheugenkaartje ingang ook best welkom maar dat zie ik helaas nog niet gebeuren… Maar voor z’n verjaardag vind ik dat Steve ons wel allemaal 1tje gratis kan geven:p

 14. Ik hoop dat de 3 er snel aankomt en ook een waardige upgrade zal zijn.
  Ik beschik zelf sinds de release over de ipad1 en deze is nu , na zeer intensief gebruik, op aan het raken. De dock connector herkent niets meer en laden gaat zeer moeizaam.
  Voor mij dus een mooie gelegenheid om te upgraden.
  De ipad2 heeft voor mij persoonlijk geen enkele toegevoegde waarde tov de 1 en is derhalve geen optie.
  Ook nog even naar android (tab) gekeken en hoewel een prima device, mist het kwaliteit en nog belangrijker mist het volledig de achterliggende kwaliteit aan content.
  Apple staat met het totaalplaatje nog steeds op eenzaam hoog niveau, zeker als je meerdere ios devices hebt en sonos/airplay en dergelijke gebruikt.

 15. @nico
  Ik denk dat jij eens een harde reset moet geven en een backup moet gaan terugplaatsen.
  Ook met een iPad 1 zou alles soepel moeten verlopen.

 16. Nu maar hopen dat de lancering voor 5 maart in de US is.
  Ik ben daar dan op vakantie en het zou een leuk souveniertje wezen..

 17. Origineel geplaatst door Alexander
  @ zaxxon: ik vind resolutie en HD kunnen afspelen toch best belangrijke veranderingen (als die uberhaupt al komen dan) en dan wordt een geheugenkaartje ingang ook best welkom maar dat zie ik helaas nog niet gebeuren… Maar voor z’n verjaardag vind ik dat Steve ons wel allemaal 1tje gratis kan geven:p

  ipad2 heeft al een hoge resolutie, een hogere resolutie is bijna niet eens met het oog waar te nemen. Trouwens lekker belangrijk die resolutie….wat kun je daar meer mee dan dat je daar een nieuwe ipad voor gaat kopen?

  Mensen die een ipad 1 hebben zouden kunnen upgraden naar een ipad 3, maar een ipad 2 upgraden is natuurlijk verschrikkelijk flauwekul want een jaar later zal ook wel de ipad 4 er al aan komen. Als er iedere jaar een nieuwe versie uitkomt zijn de verschillen echt niet groot. Kijk maar naar die iphones, allemaal flauwekul van apple om zo snel achter elkaar nieuwe versies uit te brengen, alleen handig voor mensen die er nog geen eentje hebben denk ik zo.

 18. @Daniel: Apple komt elk jaar met een nieuwe iPad. Is het niet op 24 februari, dan is het wel begin maart. Dus hopen van niet heeft geen zin; die iPad 3 komt eraan 🙂

  Ik heb zelf de iPad 2 vanaf de eerste dag na de lancering in Nederland en ga ook niet de 3 kopen.

 19. Origineel geplaatst door Gonny van der Zwaag
  Kevin: Voor mij hoeft het niet. Ik heb de iPad 2 en vind nog lang niet dat ‘ie aan vervanging toe is. Eens per jaar is bij een telefoon wel handig, maar bij een tablet iets te vaak. Apple zou beter, net als bij de Macbook, meerdere modellen moeten uitbrengen, zodat je gewoon kunt zeggen: “Naah, die 7-inch versie sla ik even over”.

  Ik geef je daar helemaal gelijk in!!

 20. Origineel geplaatst door zaxxon
  Origineel geplaatst door Alexander@ zaxxon: ik vind resolutie en HD kunnen afspelen toch best belangrijke veranderingen (als die uberhaupt al komen dan) en dan wordt een geheugenkaartje ingang ook best welkom maar dat zie ik helaas nog niet gebeuren… Maar voor z’n verjaardag vind ik dat Steve ons wel allemaal 1tje gratis kan geven:pipad2 heeft al een hoge resolutie, een hogere resolutie is bijna niet eens met het oog waar te nemen. Trouwens lekker belangrijk die resolutie….wat kun je daar meer mee dan dat je daar een nieuwe ipad voor gaat kopen?Mensen die een ipad 1 hebben zouden kunnen upgraden naar een ipad 3, maar een ipad 2 upgraden is natuurlijk verschrikkelijk flauwekul want een jaar later zal ook wel de ipad 4 er al aan komen. Als er iedere jaar een nieuwe versie uitkomt zijn de verschillen echt niet groot. Kijk maar naar die iphones, allemaal flauwekul van apple om zo snel achter elkaar nieuwe versies uit te brengen, alleen handig voor mensen die er nog geen eentje hebben denk ik zo.

  Apple is echt enorm sloom met het updaten van haar apparaten. Één jaar verschil tussen een upgrade is echt enorm lang. Vrijwel alle bedrijven updaten hun producten meerdere keren per jaar!

  Daarnaast, wat een onzin… dat een iPad met een hogere resolutie bijna niet is waar te nemen met het oog! Zelfs als de resolutie bij de iPad 3 verdubbelt werd, dan is het nog steeds waar te nemen: je hebt dan nog steeds een veel lagere pixeldichtheid dan bij de iPhone 4 en bij de iPhone 4 is het ook nog waar te nemen als je goedkijkt.

 21. @Gonny

  Helemaal mee eens. Alleen het is wel jammer als ik nu de iPad 2 koop en de iPad 3 binnen 3 maanden in de schappen ligt.

 22. 24 Februari? Da’s ook míjn verjaardag. Ik houd het voorlopig bij mijn iPad 2. Maar ben wel benieuwd wat de 3 straks allemaal te bieden heeft.

 23. Origineel geplaatst door Alexander
  Als de ipad 3 de resolutie omhoog schroeft en zorgt dat het HD kan renderen dan is dat voor mij al genoeg reden om me ipad 2 in te leveren.

  helemaal mee eens 😀

 24. Origineel geplaatst door Simon
  Origineel geplaatst door zaxxonOrigineel geplaatst door Alexander@ zaxxon: ik vind resolutie en HD kunnen afspelen toch best belangrijke veranderingen (als die uberhaupt al komen dan) en dan wordt een geheugenkaartje ingang ook best welkom maar dat zie ik helaas nog niet gebeuren… Maar voor z’n verjaardag vind ik dat Steve ons wel allemaal 1tje gratis kan geven:pipad2 heeft al een hoge resolutie, een hogere resolutie is bijna niet eens met het oog waar te nemen. Trouwens lekker belangrijk die resolutie….wat kun je daar meer mee dan dat je daar een nieuwe ipad voor gaat kopen?Mensen die een ipad 1 hebben zouden kunnen upgraden naar een ipad 3, maar een ipad 2 upgraden is natuurlijk verschrikkelijk flauwekul want een jaar later zal ook wel de ipad 4 er al aan komen. Als er iedere jaar een nieuwe versie uitkomt zijn de verschillen echt niet groot. Kijk maar naar die iphones, allemaal flauwekul van apple om zo snel achter elkaar nieuwe versies uit te brengen, alleen handig voor mensen die er nog geen eentje hebben denk ik zo.Apple is echt enorm sloom met het updaten van haar apparaten. Één jaar verschil tussen een upgrade is echt enorm lang. Vrijwel alle bedrijven updaten hun producten meerdere keren per jaar!Daarnaast, wat een onzin… dat een iPad met een hogere resolutie bijna niet is waar te nemen met het oog! Zelfs als de resolutie bij de iPad 3 verdubbelt werd, dan is het nog steeds waar te nemen: je hebt dan nog steeds een veel lagere pixeldichtheid dan bij de iPhone 4 en bij de iPhone 4 is het ook nog waar te nemen als je goedkijkt.

  jesus hee die resolutie van de ipad 2 is meer dan uitstekend, waarom zou je daar nou een nieuwe ipad voor willen kopen? Pure geldverspilling zou ik zeggen, alsof mensen voor de resolutie een ipad gaan kopen. Volgens mij is dat apparaat in eerste instantie gemaakt voor wat je ermee kunt doen en wilt gaan doen. Daarin is de resolutie totaal van ondergeschikt belang, kan me ook niet voorstellen dat ze bij apple anders over denken. Als ze nieuwe versies uitbrengen zal daar wel als laatste naar gekeken worden.

  Ze zullen in de toekomst echt met betere innovaties op het apparaat moeten komen om het succes voort te laten duren. Op een gegeven moment zal alles er wel opzitten wat mogelijk is.

  In principe zouden ze nu al een apparaat kunnen maken wat zijn tijd ver vooruit is met de mogelijkheden, maar dat doen ze natuurlijk niet…….want donsumenten moeten natuurlijk blijven kopen. DUs eerst nog effe 5 versies uitbrengen de komende 5 jaar, terwijl die versie eigenlijk nu al gemaakt kan worden.

 25. Origineel geplaatst door Alexander
  @ zaxxon: ik vind resolutie en HD kunnen afspelen toch best belangrijke veranderingen (als die uberhaupt al komen dan) en dan wordt een geheugenkaartje ingang ook best welkom maar dat zie ik helaas nog niet gebeuren… Maar voor z’n verjaardag vind ik dat Steve ons wel allemaal 1tje gratis kan geven:p

  Je weet toch wel dat Steve er helaas niet meer is.

 26. Ja en de mijne is ook nog maar een week oud..

  Origineel geplaatst door DanielIk hoop het net niet heb gister de iPad 2 gekocht

 27. Heel leuk, Maar ik blijf maar bij mijn Ipad2 😀

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.