Opena: bierflesjes openen met iPhone-case

Het is wel eens vaker vertoond: een bierflesjesopener in de vorm van een iPhone-case. Deze case met dubbelfunctie heet de Opena. Bier en iPhone blijken al jaren een gouden combinatie want we zagen ook al eens een flesopener in de vorm van een iPhone die je bij aankoop van flesjes Texels bier cadeau kreeg. De […]
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

opena-caseHet is wel eens vaker vertoond: een bierflesjesopener in de vorm van een iPhone-case. Deze case met dubbelfunctie heet de Opena. Bier en iPhone blijken al jaren een gouden combinatie want we zagen ook al eens een flesopener in de vorm van een iPhone die je bij aankoop van flesjes Texels bier cadeau kreeg. De Opena is echter geen weggevertje: hier moet serieus cash voor worden betaald. Voor zo’n 30 euro kun je er eentje bestellen.


De Opena Case is een dunne hardcase met een uitschuifbare metalen flesopener. Deze komt tevoorschijn aan de onderkant van de case, zodra je ‘m nodig hebt. Hij zit daarna niet in de weg, zal levert het wel een flinke ‘bult’ aan de achterkant van de case op. De Opena begon als Kickstarter-project, maar er waren zoveel mensen die de case wilden hebben dat het inmiddels een echt product is die je in de winkel kunt kopen. De groene uitvoering op de foto hierboven is een Special Edition. Via Kickstarter was 15.000 dollar nodig voor de eerste productieronde, maar er werd bijna het dubbele opgehaald.

Meer info: openacase.com

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

20 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.