Reacties voor: Gerucht: Apple wil streaming-muziekdienst Spotify overnemen (update)

Apple zou in gesprek zijn met streaming-muziekdienst Spotify over een mogelijke overname.
Michel Lusthof - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 16 reacties

  1. Dat zou geweldig zijn, alleen weet ik niet wat ik moet geloven. Aangezien Apple volgens geruchten ook al Sony, Adobe, Walt Disney, EA Games en Sony wilde overnemen.

    Beetje overdreven dit.

  2. Ik weet nog niet of ik er nu wel of niet blij mee moet zijn. We wachten af.

  3. OMG ik weer niet of ik hier nou zo blij van moet worden…. Ik ben heeeeeel tevreden met hoe Spotify nu werkt en zie daar liever zo min mogelijk aan veranderd. Zal je net zien werkt het straks niet meer op een Sonos.. Waaaahh the horor!!

  4. Het cloud-based concept van iTunes is in ieder geval goed nieuws. Nooit meer gezeur met nieuwe apparatuur en dergelijke! Ideaal!

  5. Woa alsjeblieft niet! Laat Spotify maar lekker zoals het is, ik ben bang dat áls het wordt overgenomen, er de nodige aanpassingen zullen plaatsvinden..

  6. Eerst een gerucht over Sony en nu dit. Als Apple spotify overneemt gaan we vast een itunes intergratie zien.

  7. Zou gaaf zijn als het Spotfy model toegepast zou worden op het hele iTunes aanbod. Voor een maandelijkse fee onbeperkt muziek, series en films streamen naar je iPad, iPhone of AppleTV. Hier zal het ooit heen gaan, maar helaas voorlopig nog niet denk ik..

  8. Als het dan niet alleen máár in Amerika beschikbaar is. Zoals films en tv-programma’s nu zijn in iTunes.

  9. beter apple t-mobile te overnamen dan krijk jullie een perfect netwerk , apple wil alles te hebben en als spotify is van apple betaal je veel meer dan nu

  10. Recent vroeg een Europese ontwikkelaar van spotify me of hij mij als referentie kon opvoeren op zijn aanvraag voor een vs-permit . Ik had daar geen moeite mee maar vroeg wel waarom hij naar de VS wilde. Het antwoord: ‘het moet, meer collega’s moeten”. Meer wilde hij niet kwijt. Wellicht slaat dit op de eigen VS plannen. Aan de andere kant: er was wel heel veel haast bij , de permits waren “gisteren nodig”

  11. Spotify werkt opzich wel aardig, zou wel mooi zijn idd als dit zou worden geintregreerd in iTunes 😉

  12. Ik heb liever niet dat spotify word overgenomen, ben bang dat apple het gratis abbonement dan weg zal laten… Maarr we shall see 🙂

  13. Waar ik niemand over hoor maar waar ik bang voor ben is het volgende.
    Apple neemt spotify over. Haalt wat programmeurs over naar zijn ITunes team en laat spotify dood gaan.
    Ok het is een beetje een doom scenario maar ik zie ze er toe on staat. Kijk maar is hoe ze de us introductie tegenwerken!

  14. Laat Spotify maar lekker Apple overnemen.

  15. Hopelijk blijft Apple van Spotify af. ik ben blij dat ik eindelijk van dat vreselijke iTunes af ben. Over Spotify op m’n iPhone ben ik erg tevreden.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.