iGloLEDset: gekleurde ledlampjes bedienen met je iPhone

De iGloLEDset is een lichtslang van 5 meter, die je met je iPhone of iPod touch kunt bedienen via Wi-Fi. De lichtslang reageert op beweging en aanraking van je iPhone.

igloled setOver een paar weken staan de feestdagen voor de deur en dan is het zaak om de decoratie van je huis op orde te hebben. Wie nu alvast begint te plannen heeft nog tijd genoeg om de iGloLEDset aan te schaffen, een 5 meter lange lichtslang met 120 kleurrijke lampjes die je via je iPhone of iPod touch kunt bedienen. De lichtslang is voorzien van een Wi-Fi-bedieningseenheid zodat je ook op afstand de verlichting kunt programmeren.

igloledsetEr zijn honderden voorgeprogrammeerde kleurvarianten. Per segment kun je verschillende kleuren en patronen tonen. De lichtslang reageert op accelerometerbewegingen van je iPhone in de lucht of door het aanraken van het scherm. Een andere optie is et schilderen van verschillende kleuren op het scherm. De iGloLEDset was aanvankelijk ontworpen voor de belichting van architectuur, gebouwen dus. Maar de lichtslang is net zo geschikt om de bar, je dj-opstelling, een dansvloer of de kerstboom thuis te verlichten.

De app is gratis, maar de lichtslang is voor $299 behoorlijk aan de prijs. Voor $199 koop je er een 5 meter lang verlengstuk bij. Verzending kost $20 voor het eerste item en $10 voor elk volgende item. Binnenkort komt er ook een browsergebaseerde interface beschikbaar, zodat je je lichtslang via elk apparaat dat met internet is verbonden kunt bedienen.

Downloaden: iGloLEDset (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 oktober 2010, 23:29
Categorie Accessoires
Onderwerp lamp

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.