2019 gelukkig nieuwjaar

iCulture wenst je een gelukkig 2019! ✨

Het hele team van iCulture wenst je een geweldig nieuwjaar! We hopen samen met jullie dat het weer een boeiend Apple-jaar wordt, met veel nieuwe ontwikkelingen die we uiteraard graag met jullie willen delen. Dat doen we natuurlijk niet alleen: daarom willen we alle lezers en tipgevers bedanken dat jullie ons ook in 2018 weer hebben gesteund.

De betrokkenheid van de community is voor ons een van de leukste kanten van iCulture. We willen het nieuwe jaar dan ook beginnen met de welgemeende wens dat 2019 voor jou als lezer, tipgever, partner of hoe dan ook een prachtig jaar wordt vol gezondheid en geluk. Daarnaast kunnen we ook op Apple-gebied een mooi jaar tegemoet zien. Zoals je in ons Apple jaaroverzicht 2018 hebt kunnen lezen hebben we een druk jaar achter de rug met veel nieuwe producten en verrassende ontwikkelingen. Apple werd in 2018 niet alleen het meest waardevolle bedrijf ter wereld, maar had ook met onverwachte tegenslagen te maken. Wij hebben er zin in om daarvan verslag te doen!

Gelukkig nieuwjaar!

Ook bij iCulture hebben we in 2018 weer nieuwe stappen gemaakt. We zijn begonnen met de iCulture-podcast, maakten een reeks interviews over 10 jaar App Store (die nog steeds loopt), maakten heel veel uitlegvideo’s (o.a. te vinden op Instagram) en maakten meer reviewvideo’s dan ooit. Daarnaast wonnen we de verkiezing van Website van het Jaar 2018 voor het tweede jaar op rij.

Maar iCulture zou natuurlijk niet kunnen bestaan zonder Apple en wat dat betreft willen we graag vooruit kijken. Naast de gebruikelijke dingen zoals nieuwe iPhones, iPads en MacBook lijken er ook wat opmerkelijke nieuwe producten en diensten aan te komen, zoals Apple’s veelgenoemde streaming dienst voor tv-series en films. Apple heeft inmiddels zoveel films en series besteld dat een aankondiging niet lang meer op zich kan laten wachten. Hoe het gaat uitpakken is nog een vraag. Gaat Apple het gratis meeleveren bij Apple Music? Of moet je er apart voor gaan betalen?

MacBook 2019

We gaan ongetwijfeld ook meer zien op het gebied van kleine accessoires zoals AirPods, wellicht in de vorm van een eigen koptelefoon van Apple. En ook voor de Mac komt er nieuws aan, in de vorm van een Mac Pro en mogelijk zelfs een Mac met in eigen huis ontwikkelde processor. iOS 13 zal waarschijnlijk vooral verbeteringen bevatten voor de iPad. En we zijn uiteraard ook benieuwd wat Apple in petto heeft voor de opvolgers van de iPhone XS en iPhone XR.

Wij zullen Apple in 2019 in ieder geval weer kritisch blijven volgen en we zien je dit jaar dan ook graag weer regelmatig op iCulture.nl en in de app! Wil je dit jaar iets terugdoen? Kijk dan eens op onze pagina Steun iCulture voor de verschillende manieren hoe je ons kunt helpen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

23 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.