iCulture-WVHJ-2017

Als we zeggen dat we superblij zijn, dan is dat zacht uitgedrukt. We zijn uitzinnig van blijdschap! iCulture is verkozen tot Beste Website van het Jaar 2017 in de categorie Nieuws & Informatie! We willen dan ook iedereen heel erg bedanken die op ons heeft gestemd in ons 10-jarige jubileumjaar.

Website van het Jaar 2017

Toen we in 2015 voor het eerst meededen aan de verkiezing van Website van het Jaar, leek het onmogelijk om de gedoodverfde winnaar Tweakers te verslaan. Maar daar komt dit jaar voor het eerst verandering in, want we zijn met de mooiste prijs naar huis gegaan: Beste Website. Dat betekent dat wij van alle nieuwssites in onze categorie de allerhoogste waardering hebben mogen ontvangen. Dat was natuurlijk niet gelukt zonder de onvoorwaardelijke steun van al onze lezers en we willen jullie dan ook heel erg bedanken voor de moeite om op ons te stemmen. Bedankt!

iCulture-WVHJ-2017

Dat we deze prijs ontvangen tijdens ons jubileumjaar is helemaal een mooie kroon op ons werk. Het is een prachtige erkenning voor 10 jaar dagelijks bezig zijn met wat we het liefste doen: het laatste nieuws brengen over ons favoriete merk Apple en de producten die ze maken. 10 jaar iCulture hadden we niet mooier kunnen vieren dan met deze belangrijke publieksprijs

iCulture-WVHJ-2017

1e prijs Beste website

De prijs voor Beste Website betekent dat jullie ons uitmuntende rapportcijfers hebben gegeven en onze website graag aanbevelen bij familie en vrienden. Juist op deze prijs zijn we extreem trots, omdat we weten dat we een kritisch publiek hebben, dat intens meeleeft met al het lief en leed rondom Apple, maar ook wil dat onze artikelen gebalanceerd zijn. Dat we mooie rapportcijfers hebben gekregen is dan ook een extra compliment. Ook bedankt!

Award Website van het Jaar

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

209 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.