Fuze Case voor de iPhone 7 met koptelefoonaansluiting.

Deze iPhone 7-case brengt de koptelefoonaansluiting terug

Zoek je naar een elegantere oplossing om je iPhone 7 op te laden terwijl je met je ouderwetse koptelefoon naar muziek kunt luisteren? Deze Fuze Case brengt de koptelefoonaansluiting terug op je iPhone 7 en bevat ook een extra batterij.

Fuze Case voor de iPhone 7 met koptelefoonaansluiting.
Wil je dolgraag de nieuwe iPhone 7, maar baal je als een stekker dat je eigen koptelefoon niet zonder adaptertje in het toestel past? Dan hebben de makers van de Fuze Cases goed nieuws. Deze batterijcase voor de iPhone 7 zorgt niet alleen voor een langere batterijduur en betere bescherming, maar heeft ook nog een standaard koptelefoonaansluiting voor al je eigen apparaten met 3,5 millimeteraansluiting.

Fuze Cases op Indiegogo

De Fuze Cases moeten de iPhone 7 niet alleen goede bescherming bieden dankzij de stevige behuizing, maar het is vooral de koptelefoonaansluiting die de case extra aantrekkelijk moet maken. De Fuze Case wordt gemaakt voor zowel de iPhone 7 als iPhone 7 Plus en laat je naar muziek luisteren met je eigen koptelefoons. Daarnaast kun je ook gewoon je toestel op blijven laden, want aan de onderkant van de hoes zit ook gewoon een Lightning-aansluiting verstopt. Naast koptelefoons moet je ook andere accessoires kunnen aansluiten die werken met deze 3,5 millimeteraansluiting. Een adapter is dan niet meer nodig.

Naast de koptelefoonaansluiting gaat de batterij van je iPhone 7 met deze case ook langer mee. De Fuze Case heeft een batterij van 2400 mAh voor de gewone iPhone 7 en 3600 mAh voor de iPhone 7 Plus. Hierdoor gaat je iPhone 7 minimaal acht uur langer mee en je kunt zowel je iPhone als de hoes tegelijkertijd opladen. Het materiaal van de Fuze Cases is hetzelfde als van Apple’s eigen batterijhoes. Volgens de makers wordt je toestel slechts vijf millimeter dikker, terwijl de hoes zelf maar 28 gram weegt. Je kunt kiezen uit vijf kleuren: wit, zwart, goud, roségoud en blauw. Pas echter wel op met water, want het toestel is door de hoes mogelijk niet meer waterbestendig.

Fuze Case in meerdere kleuren.

De teller voor dit project op Indiegogo staat momenteel op ruim $5.700. In totaal is er $60.000 nodig om het project te laten slagen en met nog een maand te gaan lijkt dat de goede kant op te gaan. Wel ontvangt de maker alle donaties, zelfs als het doel niet behaald wordt. De Fuze Case is beschikbaar vanaf $49 inclusief verzending en wordt wereldwijd verscheept. Als alles goed gaat, moeten de eerste exemplaren nog voor de kerst bij de klanten gearriveerd zijn. Nog net op tijd om met je vertrouwde oortjes naar kerstmuziek te luisteren.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 29 september 2016, 11:53
Categorie Accessoires
Onderwerpen case, indiegogo, iPhone 7, koptelefoon

iPhone 7

Ontdek hier alle informatie over de iPhone 7, het toestel met 4,7-inch scherm dat beschikt over een 12-megapixel camera en A10 Fusion-processor. Is deze iPhone nog steeds de aanschaf waard en wat kun je er zoal mee?

iPhone 7

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.