Fusion: berichten op Facebook plaatsen vanuit iOS 5 (jailbreak)

De jailbreaktweak Fusion zorgt ervoor dat je ook berichten op Facebook, Foursquare en MySpace kunt plaatsen vanuit de Twitter-functie van iOS 5.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

FusionSinds oktober kunnen iOS 5-gebruikers rechtstreeks vanuit iOS bepaalde dingen via Twitter delen. Een handige toevoeging, maar je hebt er minder aan als je ook Facebook gebruikt. De jailbreaktweak Fusion probeert dit probleem op te lossen: schrijf je een tweet vanuit iOS 5, dan kun je er ook voor kiezen om dit bericht op Facebook, Foursquare of MySpace te publiceren.

Fusion werkt op alle pagina’s in iOS 5 waar je een tweet kunt verzenden. Dit is onder andere mogelijk bij foto’s, of links in Safari. Door de Activator-tweak Quick Compose in te schakelen kun je ook een bericht vanaf iedere locatie in iOS verzenden, door een bepaalde knoppencombinatie of veegbeweging uit te voeren.

Het tweet-scherm ziet er met Fusion nagenoeg hetzelfde uit. Een extra knop maakt het mogelijk om aan te geven naar welke sociale netwerken een bericht wordt verzonden. Het zou ook mogelijk zijn voor andere ontwikkelaars om een eigen functie aan Fusion toe te voegen.

Fusion is voor $2,00 te downloaden via de repository van BigBoss

Bron: iDownloadBlog

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 februari 2013, 16:29
Categorie Jailbreak
Onderwerpen facebook, foursquare, jailbreak, myspace, twitter

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.