Flipagram stop-motion video maken

Flipagram nu ook geschikt voor stop-motion en selfie-video’s

Flipagram was al een app om foto's tot een Instagram of Vine-video te maken. Nieuw zijn de selfies photobooth en stop-motion video's.
Bart Breij - · Laatst bijgewerkt:

Flipagram stop-motion video makenFlipagram is allang niet meer dat ene kleine appje waarmee je foto’s kan uitkiezen om er een video op Instagram mee te maken. De applicatie krijgt met de update nieuwe functies. Na het installeren van de nieuwste update is het mogelijk om stop-motion video’s te maken die je foto voor foto schiet. Ook is er een ‘Photo Booth’ bedoeld voor het opleuken van selfies.

De nieuwe mogelijkheden worden gepresenteerd als ‘Flipagram ideeën’ waarmee je meteen kan beginnen op de openingspagina. De Photo Booth wordt begeleid door de subtekst ‘Selfie party!’ en is rechtstreeks gekopieerd van de applicatie Party Party. Je ziet een teller voor het aantal foto’s dat wordt gemaakt. Druk op de sluiter en de foto’s worden automatisch of op eigen tempo achter elkaar geschoten. De foto’s worden verwerkt tot video waarvan je zelf de snelheid bepaalt. Je kan er muziek onder zetten, tekst op plaatsen en filters toevoegen.

Lees ook: iPhone-apps voor selfies – welke zijn de moeite waard?

Flipagram selfie opties Flipagram selfie lengte aangeven

De stop-motion camera is eigenlijk hetzelfde als de selfie party, alleen wordt nu de camera aan de achterkant van de iPhone of iPad gebruikt. Beide nieuwe mogelijkheden werken alleen met foto’s die je ter plekke schiet. Voor foto’s uit je fotoalbum, dien je gewoon een ‘originele’ Flipagram te maken. De nabewerking is steeds hetzelfde.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 14 augustus 2014, 20:12
Categorie Apps
Onderwerpen flipagram, instagram, selfie, video, vine

Instagram

Instagram is een populair sociaal netwerk voor het delen van foto's. Ontdek alles over de functies zoals Stories, Instagram Direct, gezichtsfilters en live video's. Zo haal je meer uit Instagram en krijg je meer likes.

Instagram

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.