Europese Apple Stores offline (update)

Apple heeft onverwacht alle Europese Apple Stores offline gehaald.
Michel Lusthof - · Laatst bijgewerkt:

Op dit moment zijn alle online Apple Stores in Europa, waaronder de Nederlandse, offline. Dit meldt 9to5Mac. De Amerikaanse Store is nog wel bereikbaar. Het is niet duidelijk waarom Apple de webwinkels in Europa offline heeft gehaald: het is immers geen reguliere dinsdag waarop meestal nieuwe producten worden geïntroduceerd. Afgelopen dinsdag maakte Apple onverwacht de Mac mini 100 euro goedkoper.

Bijgewerkt: 18:35 uur
Inmiddels is de online Apple Store, na ruim drie uur offline te zijn geweest, weer online. Er lijken geen schokkende veranderingen te zijn, maar de Store is wel voorbereid op de feestdagen. Zo presenteert Apple de MacBook Pro als een leuk cadeau in combinatie met onderwijskorting. Ook is het – zoals te doen gebruikelijk rond de feestdagen – mogelijk om een iPod touch met inscriptie en cadeauverpakking, cadeau te doen. Daarnaast promoot Apple de nieuwe iLife ’11, waarmee je zelf kerstkaarsten kunt ontwerpen. Verder is Office 2011 for Mac nu ook online bij Apple te bestellen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 4 november 2010, 19:03
Categorie Apple
Onderwerpen apple store, europa, offline lezen

Apple Store

Lees alles over de Apple Store: waar vind je Apple Stores, wat is er zo bijzonder aan en hoe kun je er terecht voor reparaties? Hieronder vind je alle info op een rij!

Apple Store

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.