Telfort maakt iPhone-abonnementen bekend

Telfort heeft als KPN-dochter ook de prijzen van de iPhone 4 bekendgemaakt. Telfort brengt zes iPhone-abonnementen op de markt, vanaf 20 euro per maand.

telfort-iphoneVan de vijf grote operators had alleen Telfort nog niet de tarieven voor de iPhone 4 bekendgemaakt. Vanaf vandaag staan ze op de site. Telfort heeft gekozen voor een aanbod dat afwijkt van moederbedrijf KPN. De prijs van de bundels ligt wat lager dan bij de andere aanbieders, maar het is goed om naar de inhoud van de bundels en de snelheid van mobiel internet te kijken. Telfort hanteert namelijk een downloadsnelheid voor de Surf&Mail-bundel van 768 kbps en dat is naar huidige maatstaven erg aan de lage kant.

Er staat tegenover dat je behoorlijk wat belminuten krijgt. Onduidelijk is of je voor deze prijs ook SMS-berichten in je bundel hebt. Anders moet je daarvoor nog een aanvullende bundel aanschaffen. Om je abonnementskosten nog verder te drukken is er een 50% kortingsactie, die voor alle telefoons (dus ook de iPhone) geldt. Net als de andere nieuwe iPhone-operators zal de iPhone vanaf 29 november in de verkoop gaan bij Telfort. Ook zakelijke klanten kunnen het toestel aanschaffen.

Meer info: Telfort.nl/iPhone

De tabel behorende bij dit artikel is helaas verouderd en daarom niet meer beschikbaar. Onze excuses voor het ongemak.

Ter vergelijking het aanbod van 2-jarige abonnementen bij alle aanbieders:

De tabel behorende bij dit artikel is helaas verouderd en daarom niet meer beschikbaar. Onze excuses voor het ongemak.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 4 november 2010, 20:09
Categorie Providers
Onderwerpen abonnementen, prijzen, telfort

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.