ESR Qi2 autolader

Reacties voor: Deze ESR-autolader met Qi2 is de helft goedkoper dan die met MagSafe

Twee identieke autohouders: de ene met MagSafe en de andere met Qi2. Nu er steeds meer geschikte accessoires met Qi2 uitkomen, blijkt pas hoeveel extra je hebt moeten betalen voor officiële MagSafe-laders!
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 4 reacties

  1. Goeie tip. Direct de ESR CryoBoost-autolader met QI-2 besteld. 15 Watt is echt nodig om de accu niet te drainen tijdens navigatie.

    • Let op dat als je veel in de auto zit en dan veel met 15 Watt gaat laden, je mogelijk ook de batterij conditie snel omlaag haalt.

  2. Het zou helemaal mooi zijn als je met MagSafe je iPhone kan aansluiten op CarPlay en ondertussen ook wordt opgeladen.

  3. Ben me maar ‘ns gaan verdiepen in deze houder en met name ook de recensies op Amazon.
    Zo heb ik me ook verdiept in het transparante hoesje van deze fabrikant met Magsafe-ring. En dan ziet ‘t er allemaal helaas wat minder rooskleurig uit.
    Even los van het product kan ik me niet aan de indruk onttrekken dat de eerste 5-sterren waarderingen die ik las gewoon gekocht zijn (dus niet echt betrouwbaar). Dat je enthousiast bent over een product is fantastisch natuurlijk, maar als het product de hemel in wordt geprezen als ware het een gave van Onze Lieve Heer of het 8ste wereldwonder, dan moeten er toch wel alarmbellen afgaan. Vaak loont ‘t daarom om ook de slechtste recensies te lezen. Iemand kan een keer pech hebben met een maandagochtend-exemplaar, maar als er té vaak dezelfde negatieve punten staan vermeld, zegt dat wel iets over de kwaliteit (en vaak meer dan de positieve recensies).
    De steeds terugkerende negatieve punten over het transparante hoesje zal ik hier achterwege laten, omdat daar het artikel niet over gaat.
    Wat betreft deze houder lees ik té vaak dat de magneet bij lange na niet sterk genoeg is om de iPhone vast te houden, de laadfunctie nogal hapert en het na verloop van tijd zelfs gewoon begeeft, dat de klemfunctie niet stevig genoeg is door té korte klempoten die niet voldoende vasthouden op het ventilatiesysteem (ondanks het extra voetje aan de onderzijde van de houder) én de rubber beschermlaag op de poten na verloop van tijd gewoon loslaat of verkruimelt (waardoor zelfs schade aan de lamellen van de ventilatieroosters kan ontstaan).
    Het lijkt erop dat het er op het eerste oog mooi uitziet, maar het binnen afzienbare tijd tóch door de spreekwoordelijke mand valt.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.